Kardeşim bana yazdığın mesajı gördüm şu anlık yapman gereken şey kafesin tabanına tolet kağıdı koy kuş 3,4 tane dışkı yapsın ondan sonra o dışkıları buraya at
havlu kağıt daha kullanışlı olur gazetezararlıKardeşim bana yazdığın mesajı gördüm şu anlık yapman gereken şey kafesin tabanına tolet kağıdı koy kuş 3,4 tane dışkı yapsın ondan sonra o dışkıları buraya at
Hocam dediğim gazete rulo peçete olanlar onu kastediyorumhavlu kağıt daha kullanışlı olur gazetezararlı
Kuş bir kaç tane daha dışkı yapsın bana foto atın özelden 3,4 tane dışkı yapsın
Mantar olabilirBu dışkılarda bir sorun var mı peki hocam?
Dışkılar etrafa leke bırakıyor mu sarı veya yeşil bir leke
Dışkılar etrafa leke bırakıyor mu sarı veya yeşil bir leke
Umit abi banlandı. Kuşta mantar var tedavisini yazayım mı
Umit abi banlandı. Kuşta mantar var tedavisini yazayım mı
Eczaneden flucan 150 mg 1 kapsül ilacını alıcaksın. 1 pirinç tanesi kadar suluğuna ekle. İlaçlı suyu hergün değiştiriceksin. 5 gün boyunca uygulayacaksın. 3.ve 5.günler dışkı fotoğrafı atın bakalımHocam çok iyi olur. Şuan kuş pursuk şekilde halsiz ve mutsuz duruyor nasıl ilerleyeceğiz?
Tm dır kardeşim içindeki kapsül de toz var o tozdan 1 pirinç tanesi kadar suluğuna ekle
Eczaneden flucan 150 mg 1 kapsül ilacını alıcaksın. 1 pirinç tanesi kadar suluğuna ekle. İlaçlı suyu hergün değiştiriceksin. 5 gün boyunca uygulayacaksın. 3.ve 5.günler dışkı fotoğrafı atın bakalım
Anlaşıldımı
Tam dolu suluk olucakTamamdır hocam peki suluğu yarım doldursam yeterli mi bir ölçüsü var mı?