Yagmursu14
Yeni Üye
Dışkılar çok birikmiş net olarak anlaşılmıyor altını temizleyip yeni yaptığı tek tük olan güncel dışkıların fotoğrafını atar mısınız? Elma sirkesi uygulamasını önerildiği ölçüde yapın bugün.
Altını temizleyip yeni kağıt koydum suluguna da 3 damla limon damlattımDışkılar çok birikmiş net olarak anlaşılmıyor altını temizleyip yeni yaptığı tek tük olan güncel dışkıların fotoğrafını atar mısınız? Elma sirkesi uygulamasını önerildiği ölçüde yapın bugün.
Normal veterinere mi götürmeliyim çevremdekilere sordum anlamazlar kuştan dediler bugün biraz daha iyi ama hala kafasını arkasına gömüp uyuyorDışkılae kötü. Veterinere gittiniz mi? Bugün güncel durumu nedir?
Evet güncel dışkı resimleri atın ve yakından net resimler olsun.
Keşke elma sirkesi koysaydınız yazmıştımAltını temizleyip yeni kağıt koydum suluguna da 3 damla limon damlattım
Normal veterinere mi götürmeliyim çevremdekilere sordum anlamazlar kuştan dediler bugün biraz daha iyi ama hala kafasını arkasına gömüp uyuyor
Elma sirkesi kalmamış onun yerine limon damlattim yarın gidip alicam teşekkürler üzüm sirkesi veya elma sirkesi fark eder mi bu aradaKeşke elma sirkesi koysaydınız yazmıştım
Elma sirkesi koyun hocam üzüm sirkesi koymayın eğer istanbulda iseniz İstanbul florya kuş ve egzotik hayvan veterinerine götürün ilgileniyorlarmış bayaElma sirkesi kalmamış onun yerine limon damlattim yarın gidip alicam teşekkürler üzüm sirkesi veya elma sirkesi fark eder mi bu arada
Maalesef BoludayımElma sirkesi koyun hocam üzüm sirkesi koymayın eğer istanbulda iseniz İstanbul florya kuş ve egzotik hayvan veterinerine götürün ilgileniyorlarmış baya
Çevrenizdekilee yerine direkt veterinere sorun kuşlarla ilgileniyorlar mı diye. Ben hala gitmeniz konusunda ısrarcıyım.Altını temizleyip yeni kağıt koydum suluguna da 3 damla limon damlattım
Normal veterinere mi götürmeliyim çevremdekilere sordum anlamazlar kuştan dediler bugün biraz daha iyi ama hala kafasını arkasına gömüp uyuyor
Tamam teşekkürlerÇevrenizdekilee yerine direkt veterinere sorun kuşlarla ilgileniyorlar mı diye. Ben hala gitmeniz konusunda ısrarcıyım.
Kusma yok ama kuyruğu hareket ediyor aşağı yukarı agliyicam ya vitamin falan işe yarar mı ? Ne yapmalıyimNefes alıp verirken kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor mu? Kuş kusuyor mu?
Yok diğer belirtiler ishal olmuş olabilir mi acaba ?Vitamin yetersiz kalır ama kuşta solunum problemi olabilir. Solunumsal hastalıklara ilişkin konuları okuyun, belirtileri kuşunuzla karşılaştırın. Tedavi öyküleri de var onlara bakın.
Avisol diye bir vitamin varmış ondan alsam faydası olur muElma sirkesi koyun hocam üzüm sirkesi koymayın eğer istanbulda iseniz İstanbul florya kuş ve egzotik hayvan veterinerine götürün ilgileniyorlarmış baya