Muhabbet kuşum hasta mı

eneshn13

Yeni Üye
Merhaba 4 aylık dişi muhabbet kuşum var 1 haftadır falan bana karşı agresif bir tutumu vardı kafesten dışarı çok çıkmıyordu bana küs olduğunu düşünüyordum çünkü onla çok fazla ilglenememiştim son 1 hafta fakat bugün ishal olduğunu fark ettim ve sanırsam bana küs değil halsiz olduğu için öyleymiş birde ayrı olarak bazen kanadı titriyor kısa süreli olarak.Üretici bir arkadaşıma sordum 50cc suya 2-3 damla üzüm sirkesi koymamı önerdi yaptım sizin öneri ve düşünceleriniz nedir

Kuşunuzda kusma,öğürme,hapşurma,dışkıda ve ağızda kötü koku var mı?Kuşun videosunuda ekleyebilir misiniz?

kuş 2 aydır bende hapşırma her zaman vardı fakat herhangi bir artış görmedim kusma öğürme dışkıda ve ağızda koku yok

Depresyonda olma ihtimali var mı bir kaç form okudum depresyonla belirtiler aynı

Depresyon durumunu bilemiyeceğim.
Kafes tabanına beyaz peçete serin 4-5 dışkısını yapsın fotoyu buraya yükleyin.Birde kuşun dış görünüşü hakkında bilgi vermesi için video çekerseniz @Selçuk YÜKSEL ve @BeautiBird görükleri zaman yorumlamaları kolay olsun

Depresyon durumunu bilemiyeceğim.
Kafes tabanına beyaz peçete serin 4-5 dışkısını yapsın fotoyu buraya yükleyin.Birde kuşun dış görünüşü hakkında bilgi vermesi için video çekerseniz @Selçuk YÜKSEL ve @BeautiBird görükleri zaman yorumlamaları kolay olsun
Hocam çok garip biliyorum ama kafesteki dışkıları gayet normal ilk geldiği gün ki gibi fakat tesadüf mü bilmiyorum dışarı çıktığı andan itibaren maksimum 1 dakika içinde dışkı yapıyor ve ishal gibi garip bir dışkı çıkıyor

Daha evvel hiç parazit damlası yapıldı mı?
Suyu çok içiyor mu?
Video paylaşır mısınız 30 saniyelik falan. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Dışkıyı yorumlamak gerekirse karaciğer veya pankreas kaynaklı olabilir. Takviye kullanıyor musunuz? Evetse detaylı yazın marka,dozaj,ne sıklıkla kullanıldığı falan.

Daha evvel hiç parazit damlası yapıldı mı?
Suyu çok içiyor mu?
Video paylaşır mısınız 30 saniyelik falan. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Dışkıyı yorumlamak gerekirse karaciğer veya pankreas kaynaklı olabilir. Takviye kullanıyor musunuz? Evetse detaylı yazın marka,dozaj,ne sıklıkla kullanıldığı falan.
Parazit damlası yapılmadı
Su içme miktarında herhangi bir değişiklik gözlemlemedim
Takviye olarak pet shop paw journey multivit vermişti haftada 2 kez suyuna 1-2 damla damlatıyorum

Parazit damlası yapılmadı
Su içme miktarında herhangi bir değişiklik gözlemlemedim
Takviye olarak pet shop paw journey multivit vermişti haftada 2 kez suyuna 1-2 damla damlatıyorum
O bahsettiğin vitaminin içeriğini varsa fotosunu atar mısın ..
Ayrıca kaç ml suya koyuyorsun?
Kuş yaklaşık ne kadar su içiyor?
Kuşun videosunu görelim ve daha çok dışkı yapsın onun görüntüsünğ paylaşın,6-7 tane dışkı yapsın.
Probiyotik falan kullanmıyorsun yani? Takviye satın alman gerekecek.

Kuşun videosunu görelim ve daha çok dışkı yapsın onun görüntüsünğ paylaşın,6-7 tane dışkı yapsın.
Hocam normal suluğu tam olarak dolduruyorum ona 1-2 damla damlatıyorum

Hocam her gün değişitiriyorum suluğun ortalama 1/5’ini içiyor

İçerik kısmını atmanızı istemiştim.

Dışkıya gelirsek bu dışkı normal. Probiyotik takviyesi alın. Kanatlı oil prozim öneriyorum. Enzim içerikli olması iyi.
Karaciğer koruyucu da alın Powermax Powerchol öneririm. Bütçe yoksa Röhnfried ürünlerini alabilirsiniz.
Röhnfried Entrobac (10 gram),
Röhnfried Sedochol (30 ml).
Hocam birde ayrı olarak sağ kanadında bazen titreme oluyor ve çok çok nadiren şiddetli oluyor videoyada aldım

Geri