Muhabbet kuşum hasta mı

Günlük 20 ml içiyor ise bu normal değil. Böbrek sorunu olabilir. Selçuk beyi etiketliyorum.

@Selçuk YÜKSEL

Hocam su içme miktarından tedaviye başlamasak çünkü size net bir miktar vermedim.Kuşumun suyunu daha yeni değiştirdim tam 24 saat sonra ne kadar kaldığına baksak ona göre başlasak olur mu
Birde şu an suda üzüm sirkesi var 2 damla herhangi bir sorun olmaz değil mi

Tamamdır hocam şu an işaretledim suyun nerede olduğunu 24 saat sonra tekrardan atıcam

@BeautiBird hocsm son bir sorum olucak şu anda kuşumun olduğu oda küçük ve sessiz.Depresyona girmiş olma ihtimalinden dolayı salona alıyım mı salon çok daha geniş ve rahatsız etmicek derecede sesler var

Tamamdır hocam şu an işaretledim suyun nerede olduğunu 24 saat sonra tekrardan atıcam
Elinizde enjektör varsa kaç ml içtiğini onunla hesap etmeniz daha kolay olacaktır.Dışkıları içinde kafes tabanına peçete serin 6-7 dışkı toplu halde olsun ki dışkı şekli,kıvamı,rengi,sulumu daha net belli olur.

Kuş bazı vitamin ve mineral eksikliği yaşıyor. Ben en çok magnezyum ve B 12 eksikliğinden şüphelendim. Elinizde varsa elekteolit takviyesi sonraki gün B kompleks takviyesi yapın. Ayrıca kanatlıoil pembe mix veya versele laga colombine alıp verin.

Kuş bazı vitamin ve mineral eksikliği yaşıyor. Ben en çok magnezyum ve B 12 eksikliğinden şüphelendim. Elinizde varsa elekteolit takviyesi sonraki gün B kompleks takviyesi yapın. Ayrıca kanatlıoil pembe mix veya versele laga colombine alıp verin.
Hocam şu an hiç bir şey yok bende takviye olarak falan almam gereken şeyleri bana söyleyebilir misiniz veteriner ve ya pethshoptan alıyım

Birde çok ölümcül tehlikeli bir durumu yok değil mi şu anda

Çok su içmesi ve de kanat seyirmesi normal değil. Altında böbrek sorunu yatıyor olabilir. Ne kadar su içtiğini söyleyin 24 saat dolunca.
Hocam su içmesi olarak yanlış bir oran vermiş olabilirim fakat kanat seyirmedi maalesef günde bir kere 1-2 saniye boyunca şiddetli bir şekilde oluyor

Hocam su içmesi olarak yanlış bir oran vermiş olabilirim fakat kanat seyirmedi maalesef günde bir kere 1-2 saniye boyunca şiddetli bir şekilde oluyor
Veterinerden ivomec alın. 5 damla bile alsanız yeter. Kuşun ense tüyünü aralayıp derisine gelecek şekilde 1 damla damlatın. 15 gün sonra tekrar aynı şekilde 1 damla. Bitti. Parazit damlası sonrası birkaç gün banyo yaptırmayın ilacın etkisi gitmesin diye.

Geri