Muhabbet kuşum hasta mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bet4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevdiği bir şeye zeytin yağı damlatarak yedirin. Ekmek bile olabilir. 1 damla da D vit 3 içirebilirsiniz. Veterinere giderken de makatına 2-3 damla yağ damlatın hatta oraya götürün onlar da damlatsın

Tamam hocam hemen yapıyorum çok teşekkür ederim. Onlarda enjektörle yağ damlatarak yumuşatıp çıkarmayı deniyorlar bende bir haftadır sabah akşam yağ damlatıyordum ama sanırım yumurta çok yukarda kalmış bugün biraz daha aşağı indirdiler

Onlardan kasları yumuşatmak adına karnına buhar uygulaması yapmalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca yağı içirin de mutlaka bu gece ve yarın sabah

Çok korktu önceden elime aldığımda bu kadar tepki vermezdi ama artık çok tepki veriyor uğraşacağım hocam yaparım inşallah hepsi onun sağlığı için. Veterinerde oksijen verdiler kafesi havluyla kapatarak sonra da ventolin verdiler ama bu buhar uygulaması değil sanırım doğru mu hocam

Evet o nefesini açmak için yapılan uygulama. Ben kaslarını gevşetmek adına sıcak buhardan bahsediyorum

Tamamdır onu da söyleyeceğim hocam veterinerden döndük kafesin altında bekliyor ara ara normaldir değil mi geçici bir süreçtir endişeleniyorum da onun için

Gayet sağlıklı görünüyor. Gözünüz aydın sorunsuz atlatmış

Veterinerden döndük deyip video paylaşınca operasyon bitti sandım. Operasyon oldu mu bugün ?

Evet az önce eve geldik yumurta kanalı ters dönmüş çok zorlandı ama çıkardılar şükür üç gün boyunca kritik dediler götüreceğiz sürekli bakalım inşallah iyi olur

Umarım sorun olmaz..

Geri