Merhabalar dişi bir muhabbet kuşum var bugun poposunda dışkısının yağıştıgını gördüm ve hemen temizledim ve ılıknsu ile hafifce yıkayıp kuruladım lakin poposundaki tüyler dökülmüş neden olabilir moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun
Normal dışkıdan tuhaf sulu dağınık bir dışkısı olur nette anormal dışkı fotoğrafları var bakın. İshalse de bir sebebi olmalı hastdalık va öncelikle bunun nedeni bulunmalı.Cevaplar için çok teşekkür ederim hepinize en kolay ishal oldugunh nasıl anlarım ? Kuşum halsizde ishal alıcı alıp suyuna kaç damla damlatmalıyım birde ishal değil diyelim yinede 2 3 gün kullanmamızda sıkıntı olurmu?
Hocam daha kötü oldu gibi ya kaloriferin yanına koydum üşüyordur diye aşağı indi halsiz duruyorNormal dışkıdan tuhaf sulu dağınık bir dışkısı olur nette anormal dışkı fotoğrafları var bakın. İshalse de bir sebebi olmalı hastdalık va öncelikle bunun nedeni bulunmalı.
Acaba suyuna 2 3 damla elma sirkesi damlatıp versemmi ? Avidiare ilacı anca akşam elimde olurHocam daha kötü oldu gibi ya kaloriferin yanına koydum üşüyordur diye aşağı indi halsiz duruyor
https://i.imgyukle.com/2018/12/30/zDsnb.md.jpg
![]()
Yarın veterinere gidin çünkü dışkıdan belli mikrobik durum var avidiare yetersiz kalabilir. Suya beş altı damla elma sirkesi damlatın avcunuza yem döküp kuşu besleyin dirençsiz kalmasın.
Teşekkür ederim inşAllah etkisinden çabuk çıkarım Yüce rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllahMalesef ölmüş yetişemedim ama bir dahakine avidiare(avidiar değil)deneyin ben faydasını gördüm birkaç sefer hemen ishali kesti.üşütüp ishal olunca çok çabuk ölüyorlar.
Rica ederim.inşallah kısa zamanda atlatırsınız size tavsiyem yeni bir dost edinmeniz.yerini doldurmaz ama daha çabuk atlatırsınız.her kuş farklı bir kişilik ama hepsi ayrı tatlı.Allah hepimize sağlıklı uzun ömür versin.Teşekkür ederim inşAllah etkisinden çabuk çıkarım Yüce rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah
5-6Yarın veterinere gidin çünkü dışkıdan belli mikrobik durum var avidiare yetersiz kalabilir. Suya beş altı damla elma sirkesi damlatın avcunuza yem döküp kuşu besleyin dirençsiz kalmasın.