Muhabbet kuşum hırıltılı ve zor nefes alıyor.

Veterinerin dediği şekilde kullanın. 5 gün dayanır hava sıcak değil.
Hocam 5 gun boyunca kullandım doksisiklini direkt agzına damlatarak,sonrasında biraz rahatladı düzelir gibi oldu ama şimdi yine eski haline döndü yine zor nefes alıyor,nefes alırken hırıltılı ve ıslak bir ses geliyor,ne yapmamız gerek.

3 gün üstüste iyot ve 5 gün doksisiklin kullandınız öyle değil mi? Kuştaki gelişmeleri tam olarak yazın ona göre değerlendirelim.

Güncel video atın video sesi açık olsun video sabit sallamadan çekilsin.
Ve son dışkılarını atınız

3 gün üstüste iyot ve 5 gün doksisiklin kullandınız öyle değil mi? Kuştaki gelişmeleri tam olarak yazın ona göre değerlendirelim.
Evet hocam ikisinide dediginiz gibi kullandım iyot faydalı olmamisti zaten,doksisiklini kullandim 3-4 günde rahatladı sikayetleri biraz azaldı 5.gün hırıltı ve zorlanarak nefes alması nerdeyse gecme noktasına geldi birkac gun rahatladı 1 hafta sonra tekrar eski haline döndü,şuan hırıltılı ve zor nefes alıyor,akşama videoda atarım son halinin hocam.

Evet hocam ikisinide dediginiz gibi kullandım iyot faydalı olmamisti zaten,doksisiklini kullandim 3-4 günde rahatladı sikayetleri biraz azaldı 5.gün hırıltı ve zorlanarak nefes alması nerdeyse gecme noktasına geldi birkac gun rahatladı 1 hafta sonra tekrar eski haline döndü,şuan hırıltılı ve zor nefes alıyor,akşama videoda atarım son halinin hocam.
Madem öyle doksisikline devam etseydiniz. 7 gün daha doksisiklin devam edin.

Dediğim gibi yapın 4. Gün akşamı gelişmeleri yazın.

Kuş kaç yaşında ve alışkın mı size? Evde kedi falan var mı? Korktuğu bir şey?
Ev çok sıcak mı nem yüksek mi?

Geri