Muhabbet kusum icin lutfen!! :(

Muhammed kocak

Yeni Üye
Öncelikle merhaba yeni üyeyim.

Arkadaşlar son bir bir bucuk ay icerisinde muhabbet kusumda inleme sesleri kafasini yukari assagi(saga sola) hizli bir sekilde hareket ettirme ve gagasini citirdatma sesleri geliyor bunlarin hepsini o an icerisinde yapiyor. Inleme sesi sanki hayvanin bir yeri agırıyormus gibi bir sey... yanina gidiyorum biraz daha inliyor ve sesi kesiliyor.

Artı bide kusum hic otemiyor otmeye calisiyor ama sesi cikmiyor bunuda size zahmet aciklarmisiniz :)

Bu kafa sallama olayida cok kotu kafasini sallarken kafesin demirlerine tutunuyor ve sanki bogazinda birsey varmis gibi cok hizli kafa salliyor ve kafayi sallarkende cirilma sesi cikariyor

Umarim aciklayici olmusumdur LUTFEN YARDIM EDIN ARKADASLAR VETERINERLER HIC BIR SEY ANLAMIYORLAR.

Kuşun ve dışkısının fotoğrafını ekler misiniz?
Tabi
20181030_210004.jpg
20181030_210047.jpg
20181030_210204.jpg
20181030_210204.jpg
20181030_210217.jpg

İnleme sesini bilmem ama bizimki de arada bir kafasini yukarı aşağı hızlı hizli sallıyor rapciler gibi ama mutlu duruyor sağlıklı

Dışkılar kötü kuşun ağız çevresindeki tüyler neden ıslak, kustu mu? Suluğundaki tam dolu suya beş damla elma sirkesi damlatın. Kuş kusuyorsa da kursakla alakalı sorunu olabilir. İlaç tedavisi şart görünüyor.

geçmiş olsun. kursak mantarını bi araştırın. kusuyo muhtemelen kuş. tüyleri ıslanmış hep. kafa sallaması da o yüzden. yemesi falan nasıl? iyice yaklaşıp gagasını koklayın? kötü bi koku var mı yok mu? göğüs kemiğini kontrol edin. kemik göğüs ortasında hafif belirgin olmalı ve etrafında kas dokusu olması gerek. dışkısını da beyaz kağıt ya da peçete üzerinde paylaşın. daha net olsun

Son düzenleme:
Dışkılar kötü kuşun ağız çevresindeki tüyler neden ıslak, kustu mu? Suluğundaki tam dolu suya beş damla elma sirkesi damlatın. Kuş kusuyorsa da kursakla alakalı sorunu olabilir. İlaç tedavisi şart görünüyor.
Peki bu sirke tedavisini uygulayacagım

Kusum kusmaya calisiyor ara sıra ama cikartamiyor bir kac kez denk geldim.

Arkadaşlar merhaba. Şâkir 4 gündür ortalama uyurken hep böyle uyuyor. Tek ayakta da değil. Tünekte çift ayak tutunuyor uyurken. Yani şu duruş beni korkutmalı mıdır?
IMG_20181101_155826.jpg
IMG_20181101_155826.jpg
IMG_20181101_155852.jpg

Yemeği dışkısı uçuşu falan normal. Daha yeni olduğu için evin tanıyamadığı yerlerinde sendeleme oluyor ama dediğim gibi sebebi belli.yemin ederim baktıkça içime öküz oturuyor. Sanki dünyanın derdini sırtlamış gibi
15410913558014162503013317855232.jpg

Yemeği dışkısı uçuşu falan normal. Daha yeni olduğu için evin tanıyamadığı yerlerinde sendeleme oluyor ama dediğim gibi sebebi belli.yemin ederim baktıkça içime öküz oturuyor. Sanki dünyanın derdini sırtlamış gibi Ekli dosyayı görüntüle 30829
Sorunu yok gibi bence sen yatakta çılgın yatmaz mısın öyle düşün

Geri