Muhabbet kuşum ishal kabarık ve kaşındıkça kepek döküyor son günlerde sürekli ayaklarına bakıyor

Şu ağzından su gelme olayına odaklanalım ayrıca. Kuşlar kur kusması yaparlar acaba onu mu kastettiniz? Eğer öyle ise bu normaldir zaten.

Tamam hocam taşıma kutusu yok zaten hemen götüremem şipariş oluşturucam hafta içi gelir duruma göre bakarız
Evet gene tırnağıma gaga vuruyordu yem çıkarıyordu bu sefer su geldi videonun sonunda belli ciddi bişey değil o zaman kur yapıyordu çünkü

Günlük ne kadar su tükettiğine bakın,mesela sabah suluğuna su doldurup kafese takın gece olunca ne kadar içtiğine bakın ve buraya yazın. Görsel de atabilirsiniz.
Birkaç gün gözlemleyin.
Suluğu gece kafesten çıkarın ve sabahleyin suluğu doldurup su koyun kafese. Böylece susamış olur ve takviyeleri de içmiş olur.

https://hizliresim.com/fjn2bjl hocam böyle bant yapıştırdım üç gündür takip ediyorum o dediğiniz ilacı koydum bir saat önce bu kadar eksilmiş gece suyu alır sabah tekrar tazelerim yarın gece ne kadar tüketmiş sabahtan akşama buraya atarım hocam

Ağzına kadar dolu muydu suluk? Ayrıca suluk kaç ml bilginiz var mı?

100 ml sanırım nette aynı tip suluklara bakmıştım 100 ml diyordu ben yarısına kadar doldurup ilaç miktarını ona göre atıyorum sonra bantla yerini belli ediyorum ne kadar içtiğini görebilmek için

Ciddi bir problem görünmüyor sık sık gelişmeleri paylaşın takipte kalalım.

Geri