Muhabbet kuşum ishal kabarık ve kaşındıkça kepek döküyor son günlerde sürekli ayaklarına bakıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce hiç antifungal ilaç kullanmadınız mı triflucan mikostatin vs?
Ağızda kötü koku normal değil,bakteriyel veya mantar kaynaklı olabilir. Mantar hastalığında ağızda kötü koku olur. Antifungal ilaca başlayınız. Demek ki kuşta mantar var.

4 gün kullandım bugün vermedim toz probiyotik var elimde sıvı yok hocam

Daha önce hiç antifungal ilaç kullanmadınız mı triflucan mikostatin vs?
Ağızda kötü koku normal değil,bakteriyel veya mantar kaynaklı olabilir. Mantar hastalığında ağızda kötü koku olur. Antifungal ilaca başlayınız. Demek ki kuşta mantar var.
Antifungal elimde yok triflucan aldım bugün şimdi triflucan verecektim antifungal mantar için mi kullanılıyor bir de reçeteli mi satılıyor

Antifungal elimde yok triflucan aldım bugün şimdi triflucan verecektim antifungal mantar için mi kullanılıyor bir de reçeteli mi satılıyor
Teiflucan antifungal zaten. Entrobac mı probiyotiğiniz ?

Hocam ben prozim diye bişey alacaktım onda vitamin az miktarda varmış vs birileri önermiş alayım diyodum kullanmam gereken oysa powercholle beraber ondan da sipariş geçeyim
Gelene kadar bu elimdekinden bi defa vermiş olurum gelince onu kullanırım o her gün kullanılabiliyor mu bir de ilacı da her gün mü vericem

Evet onu tedavi süresince hergün kullanabilirsiniz. Onda da vitamin var ama a,d,e vitaminleri olmadığı için sorun olmaz. İlacı da hergün kullanacaksınız evet. 14 gün.

Selçuk hocam ben şimdi kanatlı oilden prozim bakıyorum iki çeşit var birinin içerik probiyotik ve enzimden oluşuyor
Diğeri prozim Plus onun içeriğinde probiyotik enzim biotin ve amino asitler yazıyor
Triflucan ile hangisini kullanmam uygun sizin önerdiğiniz bi prozim markası var mı onu alayım

Prozim plus alın.

Selçuk hocam truflicanlı su en fazla ne kadar kafeste dursun bir de bu süreçte saf su vermiyorum ilaçlı suyu içmez diye sabahtan akşama kadar 2 ml falan içti sudan yeterli gelir mi

Selçuk hocam truflicanlı su en fazla ne kadar kafeste dursun bir de bu süreçte saf su vermiyorum ilaçlı suyu içmez diye sabahtan akşama kadar 2 ml falan içti sudan yeterli gelir mi
Tabiki saf su vermeyeceksiniz. 2 ml içmişse yarın dozu 50 ml suya 12 damlaya çıkarın. 8 damla 4 ml su içmesi durumubda yeterlidir. Yarın ne kadar su içtiğini de ölçün.

Tamam hocam bir de dışkı durumu parçalı birazını yapıyor sonra küçük bi parça daha çıkıyor bölünerek geliyo gibi dışkısı sert de değil bugün full böyle dışkıladı

Su az içtiği için öyle büyük ihtimalle. Yulaf varsa verin ayrı bir yemlikte bolca verin. İlaçlı suya probiyotik katıyor musunuz ?

Kattım hocam diğerini de şipariş verdim elimde yulaf yok aspur var yem harici
Yulaf da alayım
Bir de Hindistan cevizi tozu aldım kanatlı oilden sormadan almış bulundum antifungal özelliği varmış fayda sağlar belki diyip

Kattım hocam diğerini de şipariş verdim elimde yulaf yok aspur var yem harici
Yulaf da alayım
Bir de Hindistan cevizi tozu aldım kanatlı oilden sormadan almış bulundum antifungal özelliği varmış fayda sağlar belki diyip
Hindistan cevizi tozu varsa verin ondan da o da dışkıyı yumuşatır biraz. Ama suya katılmıyordur mamayla mı vereceksiniz. Vereceğiniz mama nemli olmamalı ona dikkat. Nemli olursa hiç su içmez. Yada ağzına rahat damlatırım diyorsanız sabah akşam ağzına 1 damla damlatın.

Tamam gelsin tozdan vereyim hocam
Yarın ki su tüketimine bakayım size sorarım yeterli değilse elimle vereyim ilacı

Tamam gelsin tozdan vereyim hocam
Yarın ki su tüketimine bakayım size sorarım yeterli değilse elimle vereyim ilacı
Rahat verebileceğinizi düşünüyorsanız yarın başlayın. Su tükeyimini görmeye gerek yok.

Geri