A
Ahmet Can
Guest
Merhaba 2 gün önce almış olduğum kuşun yaşını öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
resim gözükmüyor
evet şimdi gözüküyor çok güzel bir yerli yellow face yakışıklı bir delikanlı aynı zamanda 120-140 günlük tüyü kadar ömrü olur inşallah...
4 5 aylık güzel bi yavru maşallah.. bu arada hopş geldinizz
ahmet bey kuşunuz daha yavru genç olmasi için 2 ay daha beklemesi lazim...
yavru dememiz daha doğru olr kardeşimm çok güzel yerli erkek yavru bi kuşunuz varr![]()
benim şahsi fikrim değiştirmemen yönünde rengi falan çok hoş maşallah yavaş yavaş elinden yem yedirmeye başla bence![]()
evet ele getirebilirsiniz rahatlik la alişir size her gun elinize alip cici kuş aşkım naber canım gibi sözller söyleyin 15 20 dk ve mumkunse genelde sabahlari yapin o zmn daha iyi anliyolar... cunki.
Bende kuşu çok sevdim aslında fakat okuduğum kaynaklara göre kuşlara 0-4 aylık iken eğitim verilmesi gerekiyormuş. Daha sonrasında eğitimi zorlaşıyor ve evden kaçma durumu da olabiliyormuş.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:09 -->-> Daha önceki mesaj 01:07 --
Elime bi gelse neler söyleyecem de getiremedim bi türlü![]()
Yalnızca birazcık sabredin, değiştirmeyin kuşunuzu. Böyle renkler kolay kolay bulunmuyor.