Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Triflucan öncesi dışkısını da atar mısınız silşnmiş önce attığınız dışkılar.
Triflucan öncesi dışkısını da atar mısınız silşnmiş önce attığınız dışkılar.
Bocam dışkı video ile atılmaz çünkü hiçbirşey anlaşılmıyor. Durdursam ekranda power tuşu çıkıyor vs. Resim yok mu ?
Salı akşamından itibaren başladımİlaca dün başlamıştınız değil mi ?
Şuan yorumlamak için erken 5 tam gün kullanım sonrası değerlendiririz.Salı akşamından itibaren başladım
Şuan yorumlamak için erken 5 tam gün kullanım sonrası değerlendiririz.
Kafes tabanına 2 gün önce yattı eskisi kadar yorgun görünmüyor ama hala iyileşmiş gibi değil öğürme hareketi yapmıyor artıkHal ve hareketlerinden bahsedin o önemli.
Öğürme ve kafes tabanına inme kesilmişse iyileşme yolunda demektir. Tedaviye devamKafes tabanına 2 gün önce yattı eskisi kadar yorgun görünmüyor ama hala iyileşmiş gibi değil öğürme hareketi yapmıyor artık
Öğürme kafes tabanına inme olmadı dışkıda ise koku hala var ilacı kesmem gerekiyor muÖğürme ve kafes tabanına inme kesilmişse iyileşme yolunda demektir. Tedaviye devam![]()
Üzerinden 5 gün geçtiği için sordum probiyotik alın demiştiniz çünkü belki kesip probiyotiğe geçmem gerekiyor nerden bileceğimTedaviye devam dediğim mesajı alıntılayıp ilacı kesmem gerekiyor mu diye sormanız ilginç değil mi sizcede ?
Probiyotik alıp tedaviyle birlikte kullanın demiştim. Tedaviye devam yani.Üzerinden 5 gün geçtiği için sordum probiyotik alın demiştiniz çünkü belki kesip probiyotiğe geçmem gerekiyor nerden bileceğim