Muhabbet kuşum kakasını yiyor!

Dışkılar çok iyi genel durumu da iyiyse 👍
Genel durumu iyi böyle,
ergenliğe geçti burnu kahverengileşti
Her yeri gudukluyor kollarımızı falan kendi kendine konuşmaya çalışıyor
Havalar soğudu çok kafesinden çıkarmıyorum üşümesin diye biraz ona morali bozuk o kadar 😅

Genel durumu iyi böyle,
ergenliğe geçti burnu kahverengileşti
Her yeri gudukluyor kollarımızı falan kendi kendine konuşmaya çalışıyor
Havalar soğudu çok kafesinden çıkarmıyorum üşümesin diye biraz ona morali bozuk o kadar 😅
Çıkarın üşümez korkmayın. İyileşmesine sevindim 👍

Kuşun bir videosunu paylaşır mısınız

Hasta gibi görünmüyor ama dışkısındaki pütürlü grilik şüphelendirdi. Kumdan olabilir evet takip edelim yarında böyle devam ederse yazın.

Hasta gibi görünmüyor ama dışkısındaki pütürlü grilik şüphelendirdi. Kumdan olabilir evet takip edelim yarında böyle devam ederse yazın.
Merhaba son durum bu şekilde. Kakasını yaparken bugün dikkat ettim inlemeye benzer minik bir ses çıkarıyor. Gün içinde kakası çok değişik olabiliyor bir bakıyorum çok düzgün bir bakıyorum cıvık bir bakıyorum pütürlü. Anlayamıyorum ne olduğunu. Sizce ne olabilir. Bugünde probiyotik verdim inşallah düzelir.

Dışkı kuru gibi. Ne sıklıkla su içiyor? Az mı içiyor? Probiyotik ne düzende veriyorsunuz?

Dışkılar kuru gibi. Ne sıklıkla su içiyor? Az mı içiyor? Probiyotik ne düzende veriyorsunuz
Probiyotiği aldığım günden itibaren ilk bir hafta kullanmamı önerdiler bende bir hafta kullandım sonra hafta da iki kere vermeye başladım ama dışkılarınde değişilik gördüğüm için bir gün arayla veriyorum şuan. Suyunu az içiyor olabilir. Ben suluğunu ona uzatmasam ya da bizim su içtiğimizi görmese kafesinde sık sık su içtiğini pek görmedim

Probiyotiği aldığım günden itibaren ilk bir hafta kullanmamı önerdiler bende bir hafta kullandım sonra hafta da iki kere vermeye başladım ama dışkılarınde değişilik gördüğüm için bir gün arayla veriyorum şuan. Suyunu az içiyor olabilir. Ben suluğunu ona uzatmasam ya da bizim su içtiğimizi görmese kafesinde sık sık su içtiğini pek görmedim
Suluk her gün yıkanıyor ve içine taze su konuyor mu? Hangi suyu kullanıyorsunuz içmesi için arıtma çeşme kapalı hazır su?

Suluk her gün yıkanıyor ve içine taze su konuyor mu? Hangi suyu kullanıyorsunuz içmesi için arıtma çeşme kapalı hazır su?
Günlük suyunu değiştiriyorum, hazır damacana sudan kullanıyorum. Suluğuda su koymadan ovalayıp koyuyorum. Bu bir kaç gündür uzak misafirim vardı yatılı, bir kaç kez suluğunu yıkamadan, direk suyu koyduğum oldu ama.

Günlük suyunu değiştiriyorum, hazır damacana sudan kullanıyorum. Suluğuda su koymadan ovalayıp koyuyorum. Bu bir kaç gündür uzak misafirim vardı yatılı, bir kaç kez suluğunu yıkamadan, direk suyu koyduğum oldu ama.
Tamam 👍🏻
Suyun konumu nerde bilmiyorum ama rahat görüp içebileceği yere konumlandırın. İçine de dışkı girmeyecek yere koyun ama.
Bu arada hangi marka probiyotik veriyorsunuz?

Daha profesyonel markaya geçmenizi öneririm. Kanatlı oil prozim olabilir. Kendi sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz.
Bunun yeterli olmadığını bilmiyordum. İnternetten baktığımda bu çıkmıştı karşıma yorumlarıda iyi olunca almıştım. Muhakkak dediğiniz markadan da sipariş edeceğim. Teşekkür ederim.

Ama her gün güncel dışkı resmi ( net olsun tabanı çıkarıp flaşsız çekin ) paylaşın. Şüphelendim dışkılardan ama emin olamadım. Takipte kalalım.

Zettin yağı tek seferde o kadar fazla verilmemelidir. 1-2 damla yeterlidir. Gözlemeye devam edelim.

Geri