Miss. Astronout
Yeni Üye
muhabbet kuşunuz konuşuyorsa hangi kelimeleri öğretiyorsunuz? benim kuşum daha yeni konuşmaya başladığı için sadece cici kuş diyebiliyor. bide kuş kuş diyor hemen ardından

İçinde ç, ş, bulunan kelimeleri çok çabuk kaparlar. Aslinda ilk kelimeden sonra ilgilenirseniz diğer tüm kelimeler hatta cümleler çorap söküğü gibi gelir. Benim kuşun son öğrendigi cümle -ben çok konuşuyorum.muhabbet kuşunuz konuşuyorsa hangi kelimeleri öğretiyorsunuz? benim kuşum daha yeni konuşmaya başladığı için sadece cici kuş diyebiliyor. bide kuş kuş diyor hemen ardından![]()
İçinde ç, ş, bulunan kelimeleri çok çabuk kaparlar. Aslinda ilk kelimeden sonra ilgilenirseniz diğer tüm kelimeler hatta cümleler çorap söküğü gibi gelir. Benim kuşun son öğrendigi cümle -ben çok konuşuyorum
![]()
Hayırlı olsunmuhabbet kuşunuz konuşuyorsa hangi kelimeleri öğretiyorsunuz? benim kuşum daha yeni konuşmaya başladığı için sadece cici kuş diyebiliyor. bide kuş kuş diyor hemen ardından![]()
teşekkür ederim.Hayırlı olsunNe kadar sürede konuşmayı öğrendi erkek mi?
![]()
maşallahBenim ki 10 aylık aşkım, cik cik cicikuş , babacık, kuzum, kuzuş, anniş , eşek , oğluşu, gülme sesi taklit ediyor , öpücük atıyor , ıslık çalıyor daha bi dünya şey söylüyor da hatırlamıyorumhe bi de yeni kelimemiz şapşal ama şapşap şeklinde söylüyoruz onu da
![]()
Yeterli ilgiyi gösterirseniz uzun sürmezmaşallahdarısı başıma
![]()