Muhabbet kusum Kursak Mantari Mikostatin kullanmama ragmen iyilesmedi.

Ben sizin yerinizde olsam yarın eczaneden andazol şurup alıp yarım suluğa 6 damla damlatarak verirdim. Gece yatmadan önce suyunu alın. Sabah 9-10 gibi susamış olur o zaman verirsiniz akşama kadar o sudan içsin.
Merhaba Selçuk bey, Su içmiyor dal dariyi yumurta ile bekledikten sonra yiyebiliyor.Beslenmeyi ben yumurta verdikten sonra yapıyor.Garip ama böyle herhalde kursagi rahatlıyor dariya saldırıyor.
Suda veriyorum beslenme sonrası.

https://streamable.com/0s4o0m

Kursak Mantari olan hayvan beslenemiyor.
Bunu deneyimledim.haslanmis yumurta sarisi sulandırıp kuşun ağzına enjeksiyon ile damlatarak besledim.
Ve bu besleme sonrası galiba kursagi rahatlatıyor dal dariya sallıyor.Ve darinin sadece içini yemiyor dışındaki kuru kisimlarida siyiriyor.sadece beslenme sonrasi yiyiyor.Ve asla denemesine rağmen yem yiyemiyor su içmiyor .

Tüm surec bu şekilde kursak mantarinda.
Bizim ilaç ile tedavisi iyi gidiyor.

merhaba nerden yazacagımı bilemedim kusura bakmayın burdan yazmış oldum. Benimde muhabbet kuşum var sol ayagına basamıyor bianda oldu ve kabarık halsiz gibi neşesi yok normalde çok hareketli olurdu şimdi oldugunu yerde gözlerini kapatıyor ve sesi hırıltılı geliyor neden olabilir acaba yardımcı olabilir misiniz
Yeni konu açıp kuşun güncel videosunu ve dışkısını paylaşın lütfen

https://streamable.com/eqecfm

Mikostatin İlacın kullanalım 20.günü sabah akşam ağızdan dolu dolu 1 damla veriyorum ve yumurta sarisi ile besliyorum.Bugun öğürme hareketini çok az yaptı.Agzini açınca hala koku geliyor ogurme esnasında.

Merhaba Selçuk bey, Su içmiyor dal dariyi yumurta ile bekledikten sonra yiyebiliyor.Beslenmeyi ben yumurta verdikten sonra yapıyor.Garip ama böyle herhalde kursagi rahatlıyor dariya saldırıyor.
Suda veriyorum beslenme sonrası.
Su içmiyorsa ağzına 1 damla sabah bir damla akşam şeklinde verin.

Öyle yapıyorum dolu dolu damla hemde biraz az versem veya çıkarsa ogurme artıyor zaten.
Suyun içinde ilaç hikaye.
Fark ettiğinde ilerlemiş oluyor bu kursak mantari.

Geri