Muhabbet kuşum kuru hapşırıyor ama çok fazla

canerennn

Yeni Üye
Merhaba iyi forumlar yavru muhabbet kuşu aldım erkek diye dişi çıktı şu an tüy dökümü döneminde dışkısı falan normal ama sirkelendiği zaman 2 defa hapşırıyor veya durduk yere falan ama salya yok kuru sürekli çok hareketli yem yiyor uçuyo dışkısıda normal ama hapşırma olayı çok şüphelendiriyor yardımcı olursanız sevinirim

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın.
Fotoğraf için hızlıresim com, video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz.

Kuşun beslenme programını detaylı yazınız. Ve son dışkıları da paylaşın.
hocam şehir dışına çıkmam gerekti dışkılarını müsait olunca paylaşıcağım beslenme programı arada sırada yumurta veriyorum elma veriyorum kızgınlığını alsın diye onun dışında dal darı ve normal yem

Merhaba iyi forumlar yavru muhabbet kuşu aldım erkek diye dişi çıktı şu an tüy dökümü döneminde dışkısı falan normal ama sirkelendiği zaman 2 defa hapşırıyor veya durduk yere falan ama salya yok kuru sürekli çok hareketli yem yiyor uçuyo dışkısıda normal ama hapşırma olayı çok şüphelendiriyor yardımcı olursanız sevinirim
B vitamini verin. Haftada iki kez. Kekik çayı yapın ve burnuna doğru uzaktan fisfislayın. Odaya koku sıkıyormusunuz veya parfüm

Dışkı güzel dışkıda bir sorun yok gibi geldi bana. Gagasi kokmuyor demi
yok hocam koku yok bi ara arkadaşımın kuşu kursak mantarı olmuştu o da hapşırınca ıslak oluyordu kafası kokulu oluyordu öyle bi koku falan yok ama sadece böyle hapşırması düşündürüyor bir de arkadaşımın kuşunun ayağı genellikle hep sıcaktı ama benim kuşumun çoğu zaman soğuk oluyo bu bi belirti olabilir mi

Geri