hayvandostu1234
Yeni Üye
Teşekkür ederim iyi günler
Nolur bana o veterinerin numarasını verebilir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var nasıl ulaşabilirimTamam çok teşekkür ederim bilmiyordum onu da resim veya yazı nasıl silebilirim acaba?
Böyle durumlarda report kısmından mesajı bildirebilirseniz sevirim gözden kaçıyor sonra :'')Siz silemezsiniz, ancak yöneticiler düzenleyebilir. Sorun değil bir dahakine dikkat edersiniz, iyi günler dilerim
Kuşunuzun son durumu nedir?Mavişehir Veteriner İzmir Google’a yazarsanız numarası çıkar zaten
Nasıl verdiniz acaba paylaşabilir misiniz?Şuan iyi Allah’a şükür. Kekik çayı işe yaradı ama hareketin bir kısmı kronik kaldı.
Kuşunuzu bir yerde paylaşmayacağım.Daha öncesinde atmışsınız şimdi neden cekindiniz anlayamadim.Keyfi bir video çekip atmanızı istemedim kekik spreyini uyguladığıniz ve iyi geldiği için benim kuşuma benziyor mu diye merak ettim.Örnek atabilirim ama kendi kuşumu paylaşmayı sevmiyorum
Bu kuşla aynı olduğunu söylemişsiniz ama sadece kuyruk ve kanattan bahsetmişsiniz ocak ayında.Nazar haktir buna inanırım ben de fakat maşâAllah denildiği sürece sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Neyse zorlamayayim sizi daha fazla teşekkür ederim yine de.Benim kuşum da aynı böyleydi. Sizinkinin kuyruk sallama hızı böyle mi?
Kuşumun resim ve videolarını ben sildirdim çünkü nazara inanıyorum bir kuşumu böyle kaybettiğimi düşünüyorum o yüzden sosyal mecralarda paylaşmayı sevmiyorum. Benim kuşum birebir size attığım linkteki durumdaydı. Yapabileceğim en iyi yardım bu maalesef.