BıcırBıcırık
Meraklı Üye
Gözleri kısık ağzına biraz yumurta verdim elimden kaptı ama yiyemediGüncel video diyorum eski video atıyorsun. Çaba gösterirsen sevinirim.
Gözleri kısık ağzına biraz yumurta verdim elimden kaptı ama yiyemediGüncel video diyorum eski video atıyorsun. Çaba gösterirsen sevinirim.
Başınız sağolsun.Öldü... Eşi için ne yapabilirim sizce iyi bir sahip miydim?
Eşinin birşeyi yok ama ölen kuşumun agzindan ya birşey veriyor ya da birşey yiyor gibiydiBaşınız sağolsun.
Bu soruyu sorduğunuza göre iyi bir sahipsiniz. Eşinin herhangi hastalıkbelirtisi var mı
Hocam eşinin yeme içmesi yerinde ona da ağzından vermeye gerek var mı ?Çok üzüldüm. Geç kalınmış vaka ne yazıkki. Mantar bulaşıcıdır. Ölen kuş hangi kuşlarla temas ettiyse o kuşlara da söylediğimiz ölçüde mantar ilacını veriniz. En az 10 gün kullanınız. Erkek kuşun kustuğu gaga taşı mineral taşı falan varsa onları çöpe atınız. Kafes ve ekipmanları dezenfekte ediniz.
İlaç 10 gün kullanılacak. Bu süreçte de gün gün diğer kuşun video ve dışkılarını paylaşınız.
Dedim ya,kendisi yeterli beslenen kuşlar için kursaktan veya ağızdan mama vermeye gerek yok. Ama ilacı vermeniz iyi olur. Suyundan içiyor ise suyuna damlatın. 50 ml içme suyuna 6 damla ilaçtan katacaksınız. 10 gün verin her gün yenisini hazırlayıp.Hocam eşinin yeme içmesi yerinde ona da ağzından vermeye gerek var mı ?