Muhabbet kuşum öldü

Ismaildmr

Yeni Üye
Hic uzatmiyacagim 8 aydir bende olan ve çok alıştığım kuşumu kapinin arasina sikistirip öldürdüm yeni bir kus almalimiyim o kusu nasil unuturum?

Eğer üzüntünüzü yeni alacağınız kuşa yansıtmazsanız ve kuşunuza dikkat eder, böyle bir hatayı bir daha yapmazsanız yeni bir kuş alabilirsiniz.

Bir canın ölümüne sebep olduğunu bilmek iğrenç bir his. Hem de o can dostunsa... 10-11 yaşındaydım. Yıllarca baktığım kuşum hastalandı. Veterinere götürdük. Dışkı tahlili yaptı. Bir şey yok dedi. Ama benim umursamadığım bir şey vardı maalesef... O kafesin içinde evdeki diğer kuş da bulunmuştu. Aldığı dışkı ona, diğer sağlıklı kuşa, ait olabilirdi. Nasıl böyle bir hata yaptım diye üzülüp duruyorum. Ufak da olsa ihtimal vardı.

basiniz sagolsun. bence uzun bir sure kuş sahiplenmeyin. insan hatalar yapabilir ama biraz kendinize zaman verin ve hatalarinizdan ders cikarmaya calisin. kuşunuzun bir canlı olduğunu ilgiye bakima sevgiye ihtiyaci oldugunu idrak edip, ona tam anlamiyla bakabilecek duruma geldiginize inandiginizda hala bir canli edinmek istiyorsaniz sizin kararınız olur.

Geri