Muhabbet kuşum ölmek üzere

Bactirimi yuttuğundan eminsiniz dimi ?

Kuşun kursağı şişik inmiyor. Ama zayıflamaya devam ediyor. Bugün sabah iyiydi. Sonradan kötü oldu tekrar. Halsizleşti yeme içme iştahı gitti

A E D3 C

Avisol-A vitamin diye geçiyor

Ataklar durdu denecek kadar az. Sakinleşti fakat çok halsizleşti. Ve arada nefesinden sanki burun tıkanıkmış gibi ses geliyor. Yemek yemiyor su içmiyor

Değerli hocalarım. Son mesajı attığımdan yarım saat sonra Bulut kendi ellerimde can verdi. Şokunu hala atlatamadım. Atlatamayacak gibiyimde. 3 gündür verdiğiniz destekler yardımlardan dolayı Allah sizlerden razı olsun. Ben canım gibi seviyordum onu elimden geleni yapmaya çalıştım. Ölümünede hazırlamıştım kendimi. Daha doğrusu hazırladım sanıyordum. Evladımı kaybetmiş gibiyim. 7 gündür verdiği hayat mücadelesini 1 saat önce kaybetti. Ne diyeceğimi ve yapacağımı açıkçası bilmiyorum. Muhabbet kuşu bu abartma diyenler vardı gerçekten o benim neşemdi. Tekrardan sizlerden Allah razı olsun. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla..

Değerli hocalarım. Son mesajı attığımdan yarım saat sonra Bulut kendi ellerimde can verdi. Şokunu hala atlatamadım. Atlatamayacak gibiyimde. 3 gündür verdiğiniz destekler yardımlardan dolayı Allah sizlerden razı olsun. Ben canım gibi seviyordum onu elimden geleni yapmaya çalıştım. Ölümünede hazırlamıştım kendimi. Daha doğrusu hazırladım sanıyordum. Evladımı kaybetmiş gibiyim. 7 gündür verdiği hayat mücadelesini 1 saat önce kaybetti. Ne diyeceğimi ve yapacağımı açıkçası bilmiyorum. Muhabbet kuşu bu abartma diyenler vardı gerçekten o benim neşemdi. Tekrardan sizlerden Allah razı olsun. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla..
Başınız sağolsun sizi çok iyi anlıyorum abartma diyenlere asla kulak asmayın benim oğlum gecen sene temmuzda ellerimde can çekişerek öldüğünde evladını kaybeden bir anneden farkım yoktu…günlerce ruh gibi gezdim. Biraz kendinize zaman tanıyın, ama size tavsiyem sonrasında yeni bir can sahiplenin size çok iyi gelecektir

Benim minikkuşumda Bulut un kasılmalarına benzer bir durum yaşamıştı,ellerimin arasında çaresizce çırpınmıştı sabaha kadar.Sizi çok iyi anlıyorum.Alacağı nefes ve size edeceği yoldaşlığı bu kadarmış.Bulut için çok üzgünüm,başınız sağolsun.

Kaybınız için üzüldüm. 😔

Hepinizden Allah razı olsun. Muhtemelen bundan sonra sahiplenemem. Bundan öncede bir kuşumuz vardı. Onun ismide buluttu. Zaten onu kaybedince unutalım diye almıştık. Üzüntüsünü unutalım diye yani. İlk bulutla aram daha iyiydi aslında. Ben şehir dışındayken öldü gömüldü. Bu kadar acısını hissedemedim. Bu bulut ellerimde acı çekerek öldü. 1 hafta acı çekmesine şahitlik ettim. Şimdi iki bulutun acısı birden çıktı. Dün ilk bulutun yanına ikinci bulutu ellerimle gömdüm. Beraber huzur içerisinde uyusunlar.

Artık sağ kanadı ağrımıyor.
Artık hıçkırıklar yok… titremeler yok… acı yok.
Sadece rüzgar var, gökyüzü var…
Ben onları kaybetmedim…
Onlar artık içimde yaşıyor.
Adları gibi… bir Bulut gibi… hep yukarıdalar, ama hep benimleler.

Bu acı hiç geçmiyor, hiç azalmıyor. Bazen bir ses, bir koku, bir şarkı, bir meyve belki de çok sevdikleri sebze. Her şey onları hatırlatıyor. Dayanabileceğimiz tek şey artık acı çekmiyor oldukları. İnşallah şimdi hepsi cennet bahçesinde bizleri bekliyorlar. Biz de onlara kavuşmayı. Başınız sağ olsun

Geri