İçeriği aynı mı? Söylenileni alsanız daha iyi bence.getirdim veterinere , bana kuş buyuk ihtimal tüle takilmis dedi. dokularida hassas oldugundan zedelenme olmus dedi. simdi cok daha iyi kus.
bana ayrica icinde b vitamini oldugundan dolayi polivit almami soyledi. bende suan deepfix multisol var onu kullansam sikinti olur mu
Bence söylenileni de alsanız iyi olur ekstradan b vitamini takviyesi içeriyor çünkü önemli olabilir.hocam polivit bebek surubu gibi bisey,onun yerine meyve sebze veriom
Çünkü hasta zavallıcık. Enerjisi yok. İnşallah toparlanacak.hocam sevgisini belli ettigine dair hicbir belirti yok , süs gibi duruyor oyle cansiz bir varliktan farksiz. ötmuyor hareket etmiyor sadece yiyip etrafa bakiyor o kadar
Kuşta travma mevcut. Bu tarz travma, felç vs durumlarında b vitamini büyük öneme sahip. Bu ilacı almam diyorsanız da direkt b vitamini alın kaliteli marka.hocam hasta kuşa polivit vermek mantiksiz olmaz mi? 2 kez hipradoxiyle tedavi etmeye calistim ama duzelmedi ne anlami olacak polivitin