Kuşun görselini atmadan ne diyebiliriz ki müneccim miyiz ? Görsel ekleyin ki yardımcı olalım sizeBenım kusum asırı hasta hep kabarıyor halsız veterinere goturdugumuzde sındırım ılacı verdı 14 gun kullanın dedı ıcmıyo ılacı sırıngayla verdık 14 gunu gectı vermeye devam etsek sorun olurmu ayrıca normal ınsanlar ıcın antıbıyptık bıraz versek ıyı olurmu
Benım kusum asırı hasta hep kabarıyor halsız veterinere goturdugumuzde sındırım ılacı verdı 14 gun kullanın dedı ıcmıyo ılacı sırıngayla verdık 14 gunu gectı vermeye devam etsek sorun olurmu ayrıca normal ınsanlar ıcın antıbıyptık bıraz versek ıyı olurmu
Melek Türkçe bilmiyor musun? Yukarıda görsel paylaşmanı istemiştim senden. Sorular da sordum cevap vermedin. Sana bu şekilde yardım edemeyiz sorulara tam cevap vermeyeceksen..
Melek Türkçe bilmiyor musun? Yukarıda görsel paylaşmanı istemiştim senden. Sorular da sordum cevap vermedin. Sana bu şekilde yardım edemeyiz sorulara tam cevap vermeyeceksen
Tamam attım buraya sımdırım ılacı vermıstık duzelmıstı sımdı eskı halıne gerı dondu ılac kullanımı devam ederse zararlı olur muHızlıresim.com dan resim ekleyip linkini buraya yapıştırın. Streamable.com dan ise video paylaşırsınız.
Verdiğiniz İlacın adı neTamam attım buraya sımdırım ılacı vermıstık duzelmıstı sımdı eskı halıne gerı dondu ılac kullanımı devam ederse zararlı olur mu
Melek,
Foruma kuşun görüntüsünü paylaş,daha çok detay ver ki sana yardım edebilelim. Feryat figan etmekle kuş kurtulmaz ne yazıkki.
Kuşun güncel kısa videosunu ve yaptığı son dışkılarının fotoğrafını paylaş. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsin.
Kuşunda ne sorun var ? Öğürme,kusma,hapşırma,kanama gibi durumlar var mı? Ağız içinde beyazımsı lezyon pamukçuklar var mı? Ağzında veya kusmuğunda kötü koku var mı? Dışkılarında kötü koku var mı? Hassas terazin varsa kuşun kaç gram olduğunu tart ve buraya yaz. İştah durumu nedir?
Elinde hangi ürünler var? Kuş ne zamandır hasta? Gittiğiniz veterinerler kanatlı hayvanlardan kuşlardan anlıyor muydu? Ne teşhisi koydular kuşa,ilaç verdiler mi verdilerse hangi ilaçlar?
Ağzı kokuyor. Kanama,kusma,hapsırma gıbı durumlar yok bahsettıgınız beyazımsı lezyonda yok, hassas terazımde yok maalesef. Yemini her gördüğünde kosarak gelıp gagalıyor ama farkettıkkı yemıyor kabuk falan olmuyo. Gıttıgımız veterınerıde onermıslerdı oyuzcen gıttık sındırım bozukluğu varmış dıskısında 2-3 tane yem oluyor ilaçların görselini sabah atayım. Ilacı 14 gun vermemızı soyledıler duzelmıstı sımdı eskı halıne dondı ve denge sorunu var galıba ucunda normalde konmayacagı yerlere konuyor ve tavana masaya falan carpıyor. Hep kabarıyor ve uyuyor. Ayrıca mesajınızı yenı goruyorum kusun durumu aynı kusura bakmayınMelek,
Foruma kuşun görüntüsünü paylaş,daha çok detay ver ki sana yardım edebilelim. Feryat figan etmekle kuş kurtulmaz ne yazıkki.
Kuşun güncel kısa videosunu ve yaptığı son dışkılarının fotoğrafını paylaş. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsin.
Kuşunda ne sorun var ? Öğürme,kusma,hapşırma,kanama gibi durumlar var mı? Ağız içinde beyazımsı lezyon pamukçuklar var mı? Ağzında veya kusmuğunda kötü koku var mı? Dışkılarında kötü koku var mı? Hassas terazin varsa kuşun kaç gram olduğunu tart ve buraya yaz. İştah durumu nedir?
Elinde hangi ürünler var? Kuş ne zamandır hasta? Gittiğiniz veterinerler kanatlı hayvanlardan kuşlardan anlıyor muydu? Ne teşhisi koydular kuşa,ilaç verdiler mi verdilerse hangi ilaçlar?
Yeme gelıyo ama kabuk olusmuyo su ıctıgınıde 2 gundur gormedım sırıngayla verıyoruz bugun kendı ıstegıyle anca ıctıEn hızlı şekilde dışkı resmi paylaş ki ilaç önerelim. Karbonat tedavi amaçlı değil önlem amaçlı. Kuş yem yiyip su içiyor mu şuan ?
Dıskı resmını suan paylasamam ama 2-3 tane yem ve dıskı rengı normalEn hızlı şekilde dışkı resmi paylaş ki ilaç önerelim. Karbonat tedavi amaçlı değil önlem amaçlı. Kuş yem yiyip su içiyor mu şuan ?
Verdim cevabıBu sorulara cevap verecek misin? @Meleksyk_
Ağzı kokuyor. Kanama,kusma,hapsırma gıbı durumlar yok bahsettıgınız beyazımsı lezyonda yok, hassas terazımde yok maalesef. Yemini her gördüğünde kosarak gelıp gagalıyor ama farkettıkkı yemıyor kabuk falan olmuyo. Gıttıgımız veterınerıde onermıslerdı oyuzcen gıttık sındırım bozukluğu varmış dıskısında 2-3 tane yem oluyor ilaçların görselini sabah atayım. Ilacı 14 gun vermemızı soyledıler duzelmıstı sımdı eskı halıne dondı ve denge sorunu var galıba ucunda normalde konmayacagı yerlere konuyor ve tavana masaya falan carpıyor. Hep kabarıyor ve uyuyor. Ayrıca mesajınızı yenı goruyorum kusun durumu aynı kusura bakmayın