Muhabbet kuşum rahatsız yardımcı olur musunuz lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hertz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hertz

Yeni Üye
İyi akşamlar,muhabbet kuşum son günlerde gayet neşeliyken akşam saat 11 civarları hafif kabarmaya başladı ve uyuyordu ben de hafif diye hastalık aklıma gelmedi yesin diye biraz elma verdim,elmayı normal bir şekilde yedi aradan biraz zaman geçti mutfakta yulafı gördüm iki tane yulaf verdim yedi onu da normal şekilde.Saat bir sıraları odaya gittim hala hafif kabarık uyuyordu normal olmadığını fark ettim uzun süre kabarık uyumasının.Sonra dışkısına baktım normal dışkısıydı fakat ağrı çektiği belli oluyordu zaten sonrasında hafif hafif kusmalar başladı yediklerini çıkarttı baya sonrw dışkısını sulu koyu yeşil yaptı.Bir kusuyordu sonra biraz gözlerini kapatıyordu sonra yine kusuyordu bu bir süre böyle devam etti sonrasında kusmalar arttı ama aşırı sulu değil eskiden rahatsızlandığında baya salyalı kusuyordu bu sefer öyle değil hafif suluydu.Artık midesinde bir şey kalmadıktan sonra boşa öğürmeler başladı ama öğürmesi durunca da normal tepkiler veriyordu halsizliği kalmamış gibiydi ben o sırada kafesin kapısını açık unutmuşum peçeteyle kustuklarını tünekten alırken bir anda kendi odama gitti avizeme konuyor odamda oraya kondu kabarıklığı kalmadı yaklaşık bir saattir orada duruyor ama sürekli gözleri kapalı eskiden ufacık sese hemen uyanırdı şu anda yüksek sese uyanıyor bir kaç kere kontrol ettim acaba su versem içer mi diye fakat içmek istemiyor uyandığında da yine bir kaç kez dilini dışarıya çıkarıp öğürüyor ve geri uyuyor. Şu anda kafasını ters çevirdi ve normal uyku pozisyonuna geçti. Dışkısı da sulu ve beyaz.Çok fazla yazı yazdım kusura bakmayın okuyanların vaktini alıyorum fakat küçük yerde yaşıyorum kuş veterineri yok ve gece geç saat olduğu için bir şey de yapamıyorum belki burda uyanık vardır ve bana yardımcı olur🙏

Evet çekirdekli vermem zaten, şu anda neşesi fln yerine geldi gibi kafesine geçti biraz yem yedi su içti ama sıkıntı şu artık kusmuyor ama kafasını yukarı doğru uzatıp dilini geriye doğru çekiyor zaten normalde de onu ara ara yapıyordu ama şuan direk su içtikten sonra sanki canı acıyormuş gibi yapmasını anlayamadım.
Bu arada kuşum yavru değil 9 yaşında belki artık yaşlılıktan da kaynaklanıyordur.

Abi ben bu tedavi kısmını tam bilgili değilim ama kusların aralıksız 7 8 saat uyuması lazım geceleri onada dikkat et

Bide abi bilenler senden kuşun fotoğrafını ve dışkısınıda isticek bence şimdiden at

Video ve dışkı paylaşın.

Geri