modernmabuse
Paylaşımcı Üye
Ben erkek diyorum inşallah dişidir.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl boşverelim öyle çehresi pembe diye mor diye erkek olmaz kardeş
Casper_VIA_V10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:47 -->-> Daha önceki mesaj 21:44 --
![]()
Bu kuşun da erkek olması lazım o zaman ama şimdi yumurtası var
Casper_VIA_V10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilip bilmeden insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Kus cok guzel bir disi
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden biliyorsun bilmediğimi? Bir sen misin uzman?Bilip bilmeden insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Kus cok guzel bir disi
Varmisiniz iddaaya
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:51 -->-> Daha önceki mesaj 22:50 --
Madem bu kadar kendinizden eminsiniz
Turkiyede o sistem yok maalesef ancak yurtdisina gonderceksiniz kusun tuyunu onlar soyleyecek sizesiz iddaya girin ben veteriner tüyden veya dıskıdan cinsiyet belirleyebiliyosa ben gidip inceleme yaptırım kesin raporla geleyım![]()
O kadar eminim ki nesine istersenTamam nesine?
beyaz futbol gibi oldu buraTurkiyede o sistem yok maalesef ancak yurtdisina gonderceksiniz kusun tuyunu onlar soyleyecek size2-3 aya zaten belli olur. Olmez sag kalirsak ben burdayim.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:55 -->-> Daha önceki mesaj 22:55 --
O kadar eminim ki nesine istersen
Anlastik. 2-3 aya belli olur kismetseOk, kaybeden karşı tarafın rumuzunu içeren övgü dolu bir başlık açacak ve kendisinin cinsiyet belirleme konusunda eksik olduğunu itiraf edecek.