Muhabbet kuşum salyalı yem kusuyor ve dışkısında farklılık var

İlacı vermeyi bırakmadım, devam ediyorum tedaviye. Dilindeki yara gibi şeyde daha geçmedi üstelik.
Yara da olmuş olabilir,yara gibi mi duruyor yoksa pamukçuk gibi mi,kontrol edin tekrar

15 günlük ilaç kullanım süresini tamamladık. Probiyotik ile devam ediyorum. Çoğu şikayeti azaldı, sadece agzını şapırdatmaya devam ediyor. Dilindeki beyazlıkta geçti. Dediginiz gibi yara olmuştu galiba. Dışkısı da bu şekilde normal mi?
w9FPQHpnT.jpg
g9crK.jpg

Koku ve kabarma tamamen geçtiyse sorun kalmamış demektir. Geçmediyse ense damlası da uygulamak gerekecek hatta belki triflucan başlamamız gerekebilir.

15 günlük ilaç kullanım süresini tamamladık. Probiyotik ile devam ediyorum. Çoğu şikayeti azaldı, sadece agzını şapırdatmaya devam ediyor. Dilindeki beyazlıkta geçti. Dediginiz gibi yara olmuştu galiba. Dışkısı da bu şekilde normal mi?
w9FPQHpnT.jpg
g9crK.jpg
Dışkı tam normal sayılmaz. Enzim içerikli probiyotik temin edip haftada 2 kere düzenli veriniz suya katarak. Kanatlı oil prozim plus olabilir. 50 ml suya 5 damla.
Ve karaciğer koruyucu alın,haftada 1 kez kullanılsın rutin.

Dışkı tam normal sayılmaz. Enzim içerikli probiyotik temin edip haftada 2 kere düzenli veriniz suya katarak. Kanatlı oil prozim plus olabilir. 50 ml suya 5 damla.
Ve karaciğer koruyucu alın,haftada 1 kez kullanılsın rutin.
Tamamdır. Kısa sürede temin edip kullanmaya başlarım. Karaciger koruyucunun dozunu ne kadar vermeliyim?

Karaciğer koruyucu olarak powerchol kullanın yarım suluğa 10 damla 10 gün boyunca her gün verin. Sonrasında 2 günde bir devam edin. Prozimi de hergün verin. Uzun bir süre. Birlikte kullanmanızda sakınca yok.

Dediklerinizi sipariş ettim. Elime ulaştıgı gün kullanmaya başlayacağım. Dışkısı bu şekilde olmaya başladı
d8rWXH7V.jpg

Dışkılarda belirgin hastalık emaresi yok ama iyi de sayılmazlar. Hastalık belirtisi başlarsa halsizlik kabarma vs yazın. Şuan ciddi olmayan bağırsak dibiozisi var gibi duruyor. Probiyotiğe vereveği tepkiye göre biraz daha netleşir durum.

Geri