İlacı vermeyi bırakmadım, devam ediyorum tedaviye. Dilindeki yara gibi şeyde daha geçmedi üstelik.İyileşmeye başladı diye tedaviyi keameyin sakın. Sık yapılan büyük hatadır bu.
İlacı vermeyi bırakmadım, devam ediyorum tedaviye. Dilindeki yara gibi şeyde daha geçmedi üstelik.İyileşmeye başladı diye tedaviyi keameyin sakın. Sık yapılan büyük hatadır bu.
Yara da olmuş olabilir,yara gibi mi duruyor yoksa pamukçuk gibi mi,kontrol edin tekrarİlacı vermeyi bırakmadım, devam ediyorum tedaviye. Dilindeki yara gibi şeyde daha geçmedi üstelik.
Dışkı tam normal sayılmaz. Enzim içerikli probiyotik temin edip haftada 2 kere düzenli veriniz suya katarak. Kanatlı oil prozim plus olabilir. 50 ml suya 5 damla.15 günlük ilaç kullanım süresini tamamladık. Probiyotik ile devam ediyorum. Çoğu şikayeti azaldı, sadece agzını şapırdatmaya devam ediyor. Dilindeki beyazlıkta geçti. Dediginiz gibi yara olmuştu galiba. Dışkısı da bu şekilde normal mi?![]()
![]()
Koku tamamen geçti diyebilirim, kabarması da normal.Koku ve kabarma tamamen geçtiyse sorun kalmamış demektir. Geçmediyse ense damlası da uygulamak gerekecek hatta belki triflucan başlamamız gerekebilir.
Tamamdır. Kısa sürede temin edip kullanmaya başlarım. Karaciger koruyucunun dozunu ne kadar vermeliyim?Dışkı tam normal sayılmaz. Enzim içerikli probiyotik temin edip haftada 2 kere düzenli veriniz suya katarak. Kanatlı oil prozim plus olabilir. 50 ml suya 5 damla.
Ve karaciğer koruyucu alın,haftada 1 kez kullanılsın rutin.
Orta halli dışkı. Probiyotik sonrası yeniden foto atarsınız yeni dışkıların flaşsızDediklerinizi sipariş ettim. Elime ulaştıgı gün kullanmaya başlayacağım. Dışkısı bu şekilde olmaya başladı![]()