Merhaba, yavruyken sahiplendiğim kuş yaklaşık 7 aydır benimle ve o günden bu yana 5-6 kelime öğrendi ilk zamanlarda çok insan canlısıydı herkesin eline gidip omzuna konuyordu ama yaklaşık iki aydır odadan çıkmak istemiyor ve sadece benimle olmak istiyor aynı zamanda sol kanadı sürekli kopuyor odaya birileri girdiği zaman uçmaya çalışıyor ve kanıyor uzuyor biraz sonra
tekrar düşüyor kanadı sadece sol kanadında var maalesef.
Yaklaşık iki ay önce yakınlara yıldırım düştü ondan mı korktu strese girdi yoksa uzun bir yolculuk yapmak zorunda kaldık çantasıyla o yüzden mi oldu ya da babam sürekli kuyruğu ile uğraşıyordu ister istemez sinir oluyordu bu yüzden mi strese girdi bilmiyorum ama yemek yemesinde hiç azalma yok yine konuşuyor sürekli benimleyken oyunlar da oynuyor eskisi gibi aktifleşmesi ve kanadı için ne yapmalıyım acaba veterinerin söylediği her şeyi yapıyordum zaten ama düzelme yok.
İç dış parazitleri tamam
Haftalık aylık vitaminleri düzenli olarak kullandım geldiğinden bu yana
Dal darısı her hafta bir paket neredeyse yiyor
Her gün suyu tazeleniyor ve Çeşme suyu kullanmıyorum
Kafesi her gün temizleniyor
Dışkısıyla temas hiç kurmadı
Tüneği ahşap
Bana söylenenler bunlardı sadece eş al dediler ama bakabileceğime güvenemediğim için alamıyorum ne yapmalıyım sizce?
tekrar düşüyor kanadı sadece sol kanadında var maalesef.
Yaklaşık iki ay önce yakınlara yıldırım düştü ondan mı korktu strese girdi yoksa uzun bir yolculuk yapmak zorunda kaldık çantasıyla o yüzden mi oldu ya da babam sürekli kuyruğu ile uğraşıyordu ister istemez sinir oluyordu bu yüzden mi strese girdi bilmiyorum ama yemek yemesinde hiç azalma yok yine konuşuyor sürekli benimleyken oyunlar da oynuyor eskisi gibi aktifleşmesi ve kanadı için ne yapmalıyım acaba veterinerin söylediği her şeyi yapıyordum zaten ama düzelme yok.
İç dış parazitleri tamam
Haftalık aylık vitaminleri düzenli olarak kullandım geldiğinden bu yana
Dal darısı her hafta bir paket neredeyse yiyor
Her gün suyu tazeleniyor ve Çeşme suyu kullanmıyorum
Kafesi her gün temizleniyor
Dışkısıyla temas hiç kurmadı
Tüneği ahşap
Bana söylenenler bunlardı sadece eş al dediler ama bakabileceğime güvenemediğim için alamıyorum ne yapmalıyım sizce?