Muhabbet kuşum tek ayağını kaldırıyor sürekli havada

gulseninonline

Yeni Üye
Merhabalar, muhabbet kuşum tek ayağını sürekli havaya kaldırıyor. Dışardayken normal uçuyor oynuyor. Ama kafese girince tek ayağında ağrı var gibi sürekli kendine çekiyor. Birkaç gün önce daha kötüydü halsizleşti aniden ayağı acıyordu belli. Sebebini bulamadım. Kuşçuya sordum. Hirudoid krem al sür, belki uçarken çarpmıştır perdeye takılmıştır acımıştır falan dedi. 3 gündür kremi sürüyorum ama hala aynı.

Ayağını net gösteren bir video gönderin. Muhtemelen incitmiştir. Kreme devam edin.

Kuşun ayağının dirsek noktasında kızarıklık var gibi ama net görünmüyor tabi resimde. Dışkı resmide paylaşın. Son zamanlarda Kusma halsizlik kabarma vs oldu mu hiç ? Diyetini ve kullanıyorsanız takviyelerini ne dozda ve ne sıklıkta kullandığınızı da yazın

Siz neresinde kızarıklık morluk vs var onu da yazın net göremedim ayak tabanında kızarıklık vs var mı

Kuşun ayağının dirsek noktasında kızarıklık var gibi ama net görünmüyor tabi resimde. Dışkı resmide paylaşın. Son zamanlarda Kusma halsizlik kabarma vs oldu mu hiç ? Diyetini ve kullanıyorsanız takviyelerini ne dozda ve ne sıklıkta kullandığınızı da yazın
İshaldi birkaç gündür. Ama dışkısı şu an normale döndü gibi. Kusma yoktu hiç. Halsizlik oldu hafif kabarma oldu birkaç gün önce. Ama şu an görsel olarak durumu iyi. Bağırsak florası damlası suyuna damlatıyor 2-3 günde bir mutlaka. Bunu kaç senedir sürekli yapıyorum. Aspur ve yulaflı yem yiyor kaliteli. Ayağı bu şekilde ama 1 haftaya yakındır. Bilemedim.
Siz neresinde kızarıklık morluk vs var onu da yazın net göremedim ayak tabanında kızarıklık vs var mı

Soruma cevap verin ve kullandığınız bağırsak takviyesinin içeriğini yazın
Kusura bakmayın videolarını size göndermeye çalışırken adını yazmamışım. Funny Birds- Multivitamin. Bir de Funny birds markası bağırsak düzenleyici damla. Safari diye bir markanın sanırım. Ama bundna önce de Kiki Diare Mix damla kullanıyordum.

Hocam taktir edersiniz ki bütün takviyelerin içeriğini ezbere bilemeyiz. İnternetten de araştırdım ama içeriğine ulaşamadım ben içeriklerini sormuştum. İçerik kısmını Resim olarak da atabilirsiniz

Bu premixi kullanmanızda sakınca yok ancak sık kullanmanıza gerek de yok. Evet biliyorum kuş sahiplerinin korkulu rüyasıdır ishal. Ama hastalık sebebiyle ishal olduysa bu premixle ishali baskılamanın anlamı olmaz. Bilakis alttan alttan hastalık ilerler. Kuş biraz fazla meyve sebze yemiş ishal olmuştur diyelim o zaman bu ilaç kullanılır ve ishal geçer. Ama başka türlü işe yaramaz. Atıyorum 15 günde bir verirsiniz sorun değil ama haftafa 2-3 kere vermek yarardan çok zarar verebilir.

Bu premixi kullanmanızda sakınca yok ancak sık kullanmanıza gerek de yok. Evet biliyorum kuş sahiplerinin korkulu rüyasıdır ishal. Ama hastalık sebebiyle ishal olduysa bu premixle ishali baskılamanın anlamı olmaz. Bilakis alttan alttan hastalık ilerler. Kuş biraz fazla meyve sebze yemiş ishal olmuştur diyelim o zaman bu ilaç kullanılır ve ishal geçer. Ama başka türlü işe yaramaz. Atıyorum 15 günde bir verirsiniz sorun değil ama haftafa 2-3 kere vermek yarardan çok zarar verebilir.
Çok teşekkür ediyorum cevap içinnn

Geri