Muhabbet kuşum tıksırdı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ykk.174
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykk.174

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşum bugün tıksırdı bir kez yaptı şu ana kadar o yüzden videosunu çekemedim ama bir videoya denk geldim oradakiyle aynı şekildeydi video linki
Kuşum yaklaşık 2yaşında erkek dışkı fotoğraflarını yüklüyorum

Kuşun tünekteykenki halini çekip atar mısınız. Tıksırırken yakalamanız şart değil. Resimlerdeki dışkılar farklı günlerde yaptıkları olmalı farklılar çünkü. Doğru mu ?

üstteki uyurken yaptıkları altta bugün gün içindekiler

Gece yatarkenki dışkılarda hafif hastalık belirtisi var ama gündüzkü dışkıların hastalık belirtisi yok.
Hiç kabarma, ayaklarda soğukluk, aşırı halsizlik oldu mu ? Tıksırma tek bir sefer mi oldu daha sonra tekrarladı mı ?

Bu belirtileri göstermedi bir kez tıksırdı şu ana kadar
Paylaştığım youtube videosunun olduğu konudakiyle dışkıyı benzettiğim için vakit kaybetmeden sormak istedim

Bu belirtileri göstermedi bir kez tıksırdı şu ana kadar
Paylaştığım youtube videosunun olduğu konudakiyle dışkıyı benzettiğim için vakit kaybetmeden sormak istedim
İyi yapmışsınız vakit kaybetmek çoğu zaman kötü sonuçlanıyor. Ama şuan kuşa direkt ilaç başlamak da doğru olmaz. Hasta olup olmadığından emin olmak gerekir. Birkaç gün gözleyelim siz gelişmeleri sık sık paylaşın ona göre karar verelim.

Elimde gervit-w bt amin forte ve entrobac var bunlardan vermem fayda eder mi?

Yani direk tıksırmasına faydası olmaz ama genel sağlığına destek olur tabi. Mesela probiyotik verin yarın.Ertesi günde bt amin

Videodaki kuş mavi,fotodaki sarı. Dışkılar hangisine ait? Dışkılar tam olması gerektiği gibi değil. Ayrıca sarı kuşun ön bölge sanki biraz şiş gibi. Kusma var mı?

Videodaki kuş mavi,fotodaki sarı. Dışkılar hangisine ait? Dışkılar tam olması gerektiği gibi değil. Ayrıca sarı kuşun ön bölge sanki biraz şiş gibi. Kusma var mı?
benim kuşum sarı olan video çekemediğim için o youtube videosunu ekledim. kuşum da bazen yaptığı kur kusması dışında kusma yok güncel kilosu 54 gram biraz kilolu ön bölgesi kilo aldığından beridir öyle kilodan kaynaklı orası şiş gibi durmaz mı?

İyi yapmışsınız vakit kaybetmek çoğu zaman kötü sonuçlanıyor. Ama şuan kuşa direkt ilaç başlamak da doğru olmaz. Hasta olup olmadığından emin olmak gerekir. Birkaç gün gözleyelim siz gelişmeleri sık sık paylaşın ona göre karar verelim.

başka bir belirti de göstermedi şu ana kadar Güncel dışkı fotoğrafları
bunlar gece uyurken yaptıkları dışkılar
https://hizliresim.com/q5i8qeb
https://hizliresim.com/7kkskqh
bugün gün içindeki dışkısı

Dışkılar problemli. Muhtemelen karaciğeri yorgun veya daha da ötesi. Nasıl beslendiğini en detayına kadar yazın. Kuşta kabarma halsizlik kusma vs oldu mu hiç ?

Hayır halsizlik kusma veya kabarma olmadı gramajını da kontrol ediyorum değişiklik olmadı
Dışkılar problemli. Muhtemelen karaciğeri yorgun veya daha da ötesi. Nasıl beslendiğini en detayına kadar yazın. Kuşta kabarma halsizlik kusma vs oldu mu hiç ?

Yaklaşık 1 senedir versele laga tohum yemi kullanıyor.Yaklaşık 10-15 gündür pelet yeme alıştırmaya çalışıyorum.Gerek oldukça gervit-w bt amin forte ve entrobac veriyorum.onun dışında yaklaşık 1 senedir de sebze ve meyve tüketiyor.kafesinde kuş kumu ve toprağı kalamar kemiği sürekli bulunuyor.Daldarı ve çiğ çekirdek de bazen yiyor başka unuttuğum yok sanırım

Hocam sizinle 1 yıl oluyor başka bir forumda ayak yarası için konuşmuştuk 2 ayağında birden yara olması yolunda gitmeyen bir şeyler olduğuna işarettir demiştiniz

Hocam sizinle 1 yıl oluyor başka bir forumda ayak yarası için konuşmuştuk 2 ayağında birden yara olması yolunda gitmeyen bir şeyler olduğuna işarettir demiştiniz
Eğer öyle demişsem doğru demişim çünkü ayakta yara vardıysa yaranın sebebi de karaciğer. Hala yara var mı ayakta ? Öyle bir şüphem olmuşsa mutlaka powerchol ve sedochol önermişindir. Neden alıp başlamadınız ?

Eğer öyle demişsem doğru demişim çünkü ayakta yara vardıysa yaranın sebebi de karaciğer. Hala yara var mı ayakta ? Öyle bir şüphem olmuşsa mutlaka powerchol ve sedochol önermişindir. Neden alıp başlamadınız ?
Hocam o forumda cevap vermemiştiniz diğer kişilerde böyle bir şey dememişti o yüzden bilemedim

Geri