Muhabbet kuşum tıksırdı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ykk.174
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peçetede olan kafesteyken yaptığı dışkı öyle mi ?

https://hizliresim.com/r4fz5br bundan bahsediyorsanız hayır bu normal baska bir yere yapmiştı ben peçete üzerine aldım
Bunu huy edinmiş olabilir mi çünkü sadece kafeste kalmak istemediğinde yapıyor kafeste gece uyurken yaptıkları veya kafes kapısı açıkken girdiğinde yapmıyor büyük dışkı örneğin dün sabah benden önce uyanmış bağırıyordu ilk çıkardığımda hemen uçtu ve büyük bir dışkı yaptı

@Selçuk YÜKSEL Hocam şimdi benim kafam karıştı biraz şimdi ben önerdiğiniz karaciğer destekleyici takviyeleri alıyorum alana kadar med tolyamin veriyorum dışkıyı da takip ediyoruz ona göre enfeksiyon ilacı alacağız allopurinol içerikli ilaç içinde dışkıyı veya enfeksiyon olup olmadığını bekleyeceğiz yanlışım var mı ?

Enfeksiyon yok gibi son attığınız dışkılara göre. Daha önce attıklarınız enfeksiyon var gibi dışkılardı. Dışkılar değişken yani. Son dışkılarda Enfeksiyon belirtisi yok ama karaciğer rahatsızlığına işaret eder nitelikte. Siz karaciğer destekleri gelene kadar med tolyamin devam edin. Bu kuş ayağında yara olan kuş muydu ? Konularınız karıştı galiba.

Geri