ImgBB üzerinde barındırılan MG-2362 görseli
ibb.co
ImgBB üzerinde barındırılan MG-2363 görseli
ibb.co
Son zamanlarda bu yemi kullanıyorum, bundan önce içinde renkli parçalar olan yemlerdende kullandım. Ne kadar yem yediğini bilemiyorum ama yem kabı sürekli kabuklarla doluyor. Yem yemesinde sorun yok gibi. Vitamin olarak düzenli kullanmadım çok nadiren bu vitamini veriyordum, tarihi geçtiği için uzun zamandır vermedim. Yediğimiz meyvelerden elma muz salatalık azar azar veriyordum.
Denflor yetişkinlerin kullandığı probiyotik sanırım evde vardı. Denfloru kullanırken, prozim plus probiyotiğe gerek varmı ? Diğer ilaçlara baktım sipariş verip alıcam ama kullanma sıklığı yada sırası konusunda yardımcı olurmusunuz ?
Birde dal darı vermemiştim aylardır. Ondan bu şekilde vitaminsiz kalmış olabilir mi ?
Tarihi geçmiş ise çöpe atın.
Kanatlı oil prozim plus probiyotik alın bütçeniz varsa. Denflor içeriğini bilmiyorum ama tek probiyotik de yeter ama enzim içerikli probiyotik almanızı öneririm,önerdiğim markayı alabilirsiniz,kendi sitesinden orijinal alın.
Dal darı vermeyin zaten,karbonhidrat değeri yüksek bir üründür makarna ekmek gibi yani,kilo aldırır obeziteye sebep olma durumu var,önermiyoruz.
Kuşunuzun bakımı düzgün yapılmadığı için bu durumda olabilir. Dal darı veriyormuşsunuz önceden,bundan sebep obez olmuş olabilir.
Kuşun zayıflaması lazım bol hareket etsin,40-45 grama inmesi lazım.
Uçamıyorsa bile,şimdilik yürüsün siz de teşvik edin sık sık dışarı çıkarın,kalori yaksın kilo versin.
Multivitamin de alın,Röhnfried Gerwit-w alabilirsiniz 20 ml.
Grpet ürünleri sitesinden bölünmüş alabilirsiniz.
Ayrıca karaciğer koruyucu da alın,Sedochol alabilirsiniz 30 ml.
Carni speed de alın 30 ml.
Meyve çok vermeyin,sebze olarak yeşillikleri sık yiyebilir ama iyi yıkayın ve ıslak vermeyin.
Suluk her gün temizlenmeli ve içme suyu tazelenmeli günlük olarak.
Takviyeli su,en fazla 1 gün sulukta kalabilir..
Takviyeleri kuru serin güneş görmeyen karanlık yerde muhafaza ediniz.
Takviye önerisini Selçuk bey de yazmış,vitamin olarak onun dediğini alabilirsiniz