Muhabbet Kuşum Yem Yemiyor

andevichos

Yeni Üye
Kuşum erkek 5 yaşında, dün yemi bittiği için yeni yem aldık ve koyduk ama bugün de baktığımda yemde ne bir azalma ne de tozlanma var hiç yememiş gibi duruyor. Yemden uzak durmaya çalışıyor ve arada öğürme hareketi yapıyor. Onun dışında uçabiliyor ve ötebiliyor. Bi iki gün önce muz yemişti çok az onun dışında çok yakın zaman içinde eski yem dışında bir şey yemedi, şimdi de 1 gündür yeni yemi yemiyor. Değişimlerde hemen yemeyebilir diye biliyorum ancak daha önce bu kadar iştahsızlık ve böyle hareketler olmamıştı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Yem kapalı paket mi?Bir koklar mısınız ağır koku,ağlaşma var mı?
Birde dışkı resmi ve videosunu paylaşır mısınız?

Yem kapalı paket mi?Bir koklar mısınız ağır koku,ağlaşma var mı?
Birde dışkı resmi ve videosunu paylaşır mısınız?
Yemi aylardır açık alıyoruz aynı yerden. Ağır bir koku alamadım. Dışkısı her zamanki gibi

Ağzını koklar mısınız?Ağızda veya dışkıda koku var mı?Veya ağzında peynirimsi bir görüntü var mı?Siz yinede dışkı resmi paylaşın ve kuşun genel halini gösteren bir videoda ekleyin.Probiyotik ,vitamin v.s.kullanıyorsanız neler kullandığınızı da yazar mısınız?Hala birşeyler yemedi mi?Yemediyse forumda mama tarifi var ona bakabilirsiniz.Aç kalmasın.Biraz daha detay verirseniz konu hakkında bilgi sahibi olanlar daha çabuk yardımcı olabilirler.Geçmiş olsun.

Eski yeminden bir miktar kalmışsa eski yemle değişin tepkisini görelim.

Ağzını koklar mısınız?Ağızda veya dışkıda koku var mı?Veya ağzında peynirimsi bir görüntü var mı?Siz yinede dışkı resmi paylaşın ve kuşun genel halini gösteren bir videoda ekleyin.Probiyotik ,vitamin v.s.kullanıyorsanız neler kullandığınızı da yazar mısınız?Hala birşeyler yemedi mi?Yemediyse forumda mama tarifi var ona bakabilirsiniz.Aç kalmasın.Biraz daha detay verirseniz konu hakkında bilgi sahibi olanlar daha çabuk yardımcı olabilirler.Geçmiş olsun.
Ağzında koku alamadım, peynirimsi görüntü yok, bugün veterinere götürdüm enseden damla yaptı parazit için ve bir damla ve enjektörde ilaç verdi suyuna katmam için. Fazla bir şey yemedi bu durumdan beri sadece biraz maydonoz sapı ve çok az muz yedi. Birkaç saat önce biraz yem yiyor gibi oldu .

Yem tam bitmeden yeni yem almamak gerekir aslında. Bir süre karışık verip alıştırarak yeni yeme geçmek doğru olandır. Umarım veterinerin ilaçlarıyla kısa sürede toparlar.

Geri