Suluğu biliyor suluğundan çok rahat bir şekilde suyunu içiyor ve birşey daha soracağım aspur yediriyorum kuşum yaklaşık 35-40 günlük civarı ne zaman normal yeme geçmeliyim teşekkürlerKuşunuz yavru büyük ihtimalle henüz yemlik ve suluğu bilmiyor olması muhtemel. Yemi ve suyu küçük bir kaba veya pet şişe kapağının içerisine ekleyip kafesin tabanına koyun. Şimdilik ihtiyaçlarını bu şekilde karşılaşın, zamanla alışacaktır.
birde aspur kabızlık yapar mı ayrıca dal darı da yiyorSuluğu biliyor suluğundan çok rahat bir şekilde suyunu içiyor ve birşey daha soracağım aspur yediriyorum kuşum yaklaşık 35-40 günlük civarı ne zaman normal yeme geçmeliyim teşekkürler
Suluğu biliyor suluğundan çok rahat bir şekilde suyunu içiyor ve birşey daha soracağım aspur yediriyorum kuşum yaklaşık 35-40 günlük civarı ne zaman normal yeme geçmeliyim teşekkürler
birde aspur kabızlık yapar mı ayrıca dal darı da yiyor
Abi dün kuşumu 4 saat aç bıraktım ak darı verdim çok az yedi sonra yemedi aç kalmasına dayanamadım ve aspuru tekrar verdim karışık yeme nasıl alıştırabilirim çünkü sadece aspura alışmasından korkuyorumSuluğu bilmesi işinizi kolaylaştırır, sadece dal darı ve aspur vermeniz sağlıklı olmaz zamanla kabızlık ve yağlanma sorunlarına yol açabilir. Söylediğim gibi kafes tabanına bir kabın içerisine az miktarda yem koyun (bittikçe doldurun) bir kaç haftaya kadar alışacaktır.
yemi koyun bekleyin...Hiçbir hayvan kendini açlıktan öldürmez...İlla ki yiyecektir...Abi dün kuşumu 4 saat aç bıraktım ak darı verdim çok az yedi sonra yemedi aç kalmasına dayanamadım ve aspuru tekrar verdim karışık yeme nasıl alıştırabilirim çünkü sadece aspura alışmasından korkuyorum
abi açıkcası bu beyaz yemden yani elimdeki sade yemden korkuyorum diğer kuşumda bu akdarıyı yememişti sağa sola saçıp ki üç tane yiyip başka yemiyordu bu sade ak darı beni korkutuyor o yüzden sabah ak darıları kafesten kaldırdım ve yerine aspur ile 2 liralık aldığım açık karışık yemi karıştırıp kafesinin altına ve yemliğine koydum şöyle bir yol izlesem sence nasıl olur abi versele laga 1kg yem alsam kuşumu yaklaşık 4-5 saat aç bıraksam ve elimle versele laga yem ile beslemeye çalışsam faydasını görürmüyüm sizce yermiyemi koyun bekleyin...Hiçbir hayvan kendini açlıktan öldürmez...İlla ki yiyecektir...
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi dün kuşumu 4 saat aç bıraktım ak darı verdim çok az yedi sonra yemedi aç kalmasına dayanamadım ve aspuru tekrar verdim karışık yeme nasıl alıştırabilirim çünkü sadece aspura alışmasından korkuyorum