Muhabbet kuşumda göz sulanması

htchaticeonem9

Emektar Üye
Merhaba, muhabbet kuşumda pankreas sorununa ek olarak göz sulanması ve kızarıklığı da başladı. Dışkılar hala beyaz. Sürekli kabarık duruyor ve uyuyor. Göz çevresindeki tüyler hep dağınık ve ıslak. Pankreasa enzim takviyesi ve yem yerken hırıltılı soluduğu için Röhnfried Atemfrei de satın aldım, birkaç gün sonra gelecek İnşallah.

Yarın eczaneden Terramycin alacağım. Göz damlasına gerek var mı, varsa damla olarak ne almalıyım?

Son düzenleme:
Tobrased göz damlası alın. Sabah 1 damla,akşam 1 damla. 3 gün kullanın.

Tobrased göz damlası alın. Sabah 1 damla,akşam 1 damla. 3 gün kullanın.
Göz merhemi yerine direk herhangi bir göz damlası alın
Enzim ve probiyotik takviyeleriyle birlikte göz damlası ve kremlerini kullandım; gözündeki kızarma, beyaz dışkı, halsizlik ve kabarma gibi şikayetlerimiz geçmişti Hamdolsun. Hatta hiç olmadığı kadar neşeliydi, çokça ötüp uçuyordu. Bir an gerçekten tamamen iyileştiğini düşündüm.

Bugün ise kuşumun sağ gözünde kızarma gözlemledim ve yine halsizleşti. Kremle damlayı son günlerde kullanmıyordum, çünkü 1 hafta kadar kullanınca geçmişti. Ancak eski hâline geri döndü. Gözleri için tekrar krem ve göz damlasına başlamalı mıyım yoksa fazla mı gelir?

Fazla gelir diye birşey olmaz hocam. Hastalık varsa ilaç kullanılır. Kullanın damlayı. Enzim olarak ne kullanıyorsunuz. ?

Röhnfreid şart mı ki ? Sizin yerinizde olsam bolca enzim içeren bir probiyotik alıp enterobacla kombinlerdim.
Enzim takviyesi bakacağım. Sizce Terramycin ile birlikte kullanmalı mıyım, yoksa yalnızca Gentagut yeterli gelir mi?

Enzim ve probiyotik takviyeleriyle birlikte göz damlası ve kremlerini kullandım; gözündeki kızarma, beyaz dışkı, halsizlik ve kabarma gibi şikayetlerimiz geçmişti Hamdolsun. Hatta hiç olmadığı kadar neşeliydi, çokça ötüp uçuyordu. Bir an gerçekten tamamen iyileştiğini düşündüm.

Bugün ise kuşumun sağ gözünde kızarma gözlemledim ve yine halsizleşti. Kremle damlayı son günlerde kullanmıyordum, çünkü 1 hafta kadar kullanınca geçmişti. Ancak eski hâline geri döndü. Gözleri için tekrar krem ve göz damlasına başlamalı mıyım yoksa fazla mı gelir?

Kanatlı oil prozim öneririm hem geniş içerikli probiyotik hem de enzim içeriyor.
Entrobac'da iyi probiyotik ama içinde tek bakteri suşu var Bacillius Subtilis. Enzim içermiyor.
Ama kanatlı oil prozim daha geniş içerikli.

Kanatlı oil prozim öneririm hem geniş içerikli probiyotik hem de enzim içeriyor.
Entrobac'da iyi probiyotik ama içinde tek bakteri suşu var Bacillius Subtilis. Enzim içermiyor.
Ama kanatlı oil prozim daha geniş içerikli.
Tamam temin edeyim o zaman. Çok teşekkür ederim.

Dışkısı bu şekilde. Acaba göz nezlesinin pankreas sorunuyla bağlantısı olabilir mi? Klamidya Psittaci gibi. Göz nezlesinin pankreas sorunundan bağımsız geliştiğini düşünmüyorum. Altta yatan bir bağırsak enfeksiyonu ya da karaciğerden kaynaklı Ornithosis gibi bir rahatsızlığı olabilir mi acaba?

Video atın değerlendirelim umarım öyle bir şey yoktur. Çünkü sizin kuşun olabildiğince antibiyotik kullanmaması lazım.

Şu anda uyuma saatinde yakaladım, ışığı yeni açtığım için daha uyanmamıştı. Gün içinde de sıklıkla uyumasa dahi bu şekilde kabarık duruyor. Ben kremle damlaya başlayınca gözlerindeki enfeksiyon hafifledi.

Bir de kuşum yemliğindeki akdarıyı yememeye başladı, birazcık karışık yem de ilave etsem sorun olmaz değil mi? Karışık yem verince yiyor çünkü.

Geri