Muhabbet Kuşumda Lipom Yağ Bezesi

Vectraa

Yeni Üye
Muhabbet Kuşum 5 yaşında ve karnında yağ bezesi şişlik oluştu, gün geçtikçe de şişlik büyüdü, sanırım cerrahi bir şekilde yağ bezesi alınması lazım, bununla ilgili Ankara da bu hastalıktan anlayan VETERİNER ARAMAKTAYIM. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Kuşun fotosunu ve son dışkılarını paylaşır mısınız bi bakalım. Ve kaç gr ağırlığında olduğunu da yazınız hassas tartı varsa.

Foto : hızlı resim com

Video: streamable.com veya youtube

Şişlik çıkıntı şeklinde mi yoksa vücut içinde mi?
Lipomlar genelde iyi huylu tümörlerdir, kilo vermeye bağlı küçülürler. Kuşun beslenme programını detaylıca yazar mısınız?

Önce bi bakalım. Eğer cerrahi operasyon gerekirse vet önerisinde bulunabiliriz.

kafesi yeni temizlediğim için dışkı resmi ekleyemedim ama en yakın saatte onuda eklerim. Ankara da ismini vermek istemediğim bir veterinere götürdüm, gerekli tedaviyi veya bilen olmadığını bu şekilde ömrünü tamamlaması gerektiğini söyledi, en son çare olarak siz değerli forum üyelerinden yardım bekliyorum

Cerrah önerebilirim,benim de muhabbet kuşumda kitle vardı boyun tarafında,ameliyat başarılı geçmiş ve kuşum anesteziden yoğun bakımdan sağ salim çıkmıştı. Ama Eskişehir'de bahsettiğim doktor.
Ankara için deneyimlediğim cerrah yok.
Ankara mı sadece?

Farklı şehirler de olur derseniz öneride bulunabilirim bilindik olanları. Zaten kuş ameliyatı özellikle muhabbet kuşu ameliyat eden doktoru zor bulursunuz Türkiye de maalesef.
İyi vet seçmek lazım yani

Ankarada kimleri önerebilirsiniz bildiğiniz varmı acaba
Eskişehirde ki veterinerin ismini de öğrenebilirmiyim.

Sayın Veteriner Kliniği

Adres:
Bahçelievler, Seylap Cd. No:45, 26199 Tepebaşı/Eskişehir

0545 797 68 98

Mustafa Sayın (veteriner hekim cerrah)

İki tane Sayın veteriner kliniği var. Seylap caddesindekine gideceksiniz.

Telefonla arayıp veya WhatsApp hattından ulaşın isterseniz durumdan bahsedin. Foto atın.

Sayın Veteriner Kliniği

Adres:
Bahçelievler, Seylap Cd. No:45, 26199 Tepebaşı/Eskişehir

0545 797 68 98

Mustafa Sayın (veteriner hekim cerrah)

İki tane Sayın veteriner kliniği var. Seylap caddesindekine gideceksiniz.

Telefonla arayıp veya WhatsApp hattından ulaşın isterseniz durumdan bahsedin. Foto atın.
teşekkür ederim, whatsapp üzerinden iletişime geçeceğim, ankara ilinden önerileriniz varmı acaba

Ankara için önerilen yerler olarak şunları biliyorum lakin kendim deneyimlemedim, Ankara için cerrah önerisinde bulunamam.

Uğur pet klinik(Çankayada),
Bağlıca Akademi Hayvan Hastanesi
Ankara/Etimesgut,
Telepati Hayvan Hastanesi,
Keçiören hayvan hastanesi (orda kuşlara bakan vet var deniyordu)

Geri