Muhabbet Kuşumda Özellikle Geceleri Sulu Dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ege_35

Yeni Üye
Selamlar. Muhabbet kuşum yaklaşık 3 hafta önce tüy dönemine girdi. Yaklaşık 10 gündür de özellikle geceleri dışkısını sulu yapmaya başladı. Gün içinde çok nadir sulu yapıyor ama dışkısında bir anormallik olduğunu düşünüyorum. (Yeşil kısmında şeffaf beyaz tonlarında şeyler var) Yem yemesinde, hareketliliğinde herhangi bir sorun yok. Sürekli bizimle ilgileniyor. Suyuna 3-4 gündür Entrobac koyuyorum. Gün içi dışkıları düzelse de gece dışkıları bir gece hariç hiç düzelmedi. Peçeteyi sabah hep sulu görüyorum. Bu başladığından beri ekstra sebze meyve hiç vermedim. Aşağıya bahsettiğim dışkı resimlerini ekliyorum. Yardımcı olabilecek hocalarımız olursa çok sevinirim.

Genel beslenme düzenini detaylı yazar mısınız kullandığınız takviyeler dozu sıklığı vs her şeyi yazın.

Pelet yem veriyor musunuz?
Bu arada kuşunuzun ağırlığı nedir?
Karaciğer ile alakalı sıkıntı olabilir. İdrarın yeşil olması normal değil.

Genel beslenme düzenini detaylı yazar mısınız kullandığınız takviyeler dozu sıklığı vs her şeyi yazın.
Hocam paketli karışık yem yiyor içinde çeşitli tohumlar vs. var. Normalde haftada bir kez entrobac ve gerwit v kullanıyorum aralıklı olarak. Çok sık olmasa da havuç yumurta sarısı falan da veriyorum. Suyu çeşmeden değil her zaman kapalı su.

Pelet yem veriyor musunuz?
Bu arada kuşunuzun ağırlığı nedir?
Karaciğer ile alakalı sıkıntı olabilir. İdrarın yeşil olması normal değil.
Hocam pelet yem nedir tam olarak o kadar bilmiyorum kusura bakmayın. aslında yukarıdaki ikinci fotoğrafta biraz bulanık gibi çıkmış gün içi dışkıları şu şekilde bugün çektim.

Neler kullandığınızı yazmadınız

Elekteolit takviyesi yapsanız iyi gelme ihtimali var. Yoksa sade maden suyunun gazını iyice aldıktan sonra tam suluk doldurup içine mercimek kadar karbonat katın.

Elekteolit takviyesi yapsanız iyi gelme ihtimali var. Yoksa sade maden suyunun gazını iyice aldıktan sonra tam suluk doldurup içine mercimek kadar karbonat katın.
Tamamdır hocam teşekkürler. Sizin kadar hakim değilim. Bt Amin Forte de kullanabilir miyim? Onda elektrolit bulunur mu?

Geri