Muhabbet kuşumda siyah dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gnosery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gnosery

Yeni Üye

Ruh halinde bir sıkıntı yok maşAllah ama siyah dışkı görünce paylaşmak istedim dışkısı normal mi? Yeme içmesinde bir problem yok probiyotik veriyorum.

Resim linkini yanlış paylaşmışsınız

Kuşa probiyotikle birlikte çinko desteği verin hatta genel olarak mineral desteği
2-3 gün sonra gelişmeleri ve dışkıyı tekrar paylaşın. Ama çinko önemli çinko desteği şart evde çinko şurubu varsa çeyrek suluğa 5 damla damlatın.

Son düzenleme:
Kuşa probiyotikle birlikte çinko desteği verin hatta genel olarak mineral desteği
2-3 gün sonra gelişmeleri ve dışkıyı tekrar paylaşın. Ama çinko önemli çinko desteği şart evde çinko şurubu varsa çeyrek suluğa 5 damla damlatın.
Evde yok bakarım. Gervit verdim 2 gün önce ama değişme yok.

Gerwit çinko içermez. Gerekirse eczaneden çinko şurubu alın kullanmaya başlayın.
Diski

Kusumun son hali

1 haftadir siyah diski devam ediyor probiyotik veriyorum aksatmiyorum. Hapsirma, kabarma, silkelenme ve kasinma var cok fazla kafesin asagisina atlamaya basladi yem olmamasina ragmen durumu nedir en son 3 hafta once ic parazit tedavisi olmustu bir daha ilac vermedim.

Veterinerden tetramezatin alıp kullanmaya başlayın. Zaman kaybetmeyin ama yarın başlayın tedaviye.

Veterinerlerde bulabilir miyim? Birde ishal için yazıyordu internette baktım da kuşumun dışkısı çok kuru
Hayır ishal için değil o ilaç genel antibiyotiktir. Hastalıkların çoğu ishal yapar hastalığı iyileştirince ishali de kesmiş olur.

Daha önce parazit damlası yapılmış mıydı? Derisinde kızarıklık,sivilce,yara vs var mı?

Geri