Herkese tekrardan merhaba. Öncelikle tüm forum üyelerinin yeni yılını kutlarım.
Başlıkta bahsettiğim papağanım dişi çıktı
geçen hafta bi erkek aldım yetişkin. 8 aylık dediler ama denilenler genelde doğru çıkmıyor 
Dişi ile beraber eş oldular. Yaklaşık 5 gündür çiftleşiyorlar. Yuvalık aldım. Erkek hep yuvalıkta, dişi de arada girip girip çıkıyor. Sizlerden ricam birkaç sorum olacak onları yanıtlamanız.
1- versele laga klasik kuru mama aldım onu suyu alınmış havuç ve pancar ile birazda dereotu nane ve maydanoz sağı ile salata yapıp verdim, kafesteki diğer yemleri de aldım ama hiç yemediler. Alışırlar mı her gün deneyim mi? Birde bu salata kış ayında kaç saat durabilir?
2- kafeste kalamar kemiği ve blok mineral taşı var. Dişi için yeterli olur mu?
3- suluğa 1 gün entrobac, 1 gün taze su, takip eden gün gerwit-w şeklinde şeklinde veriyorum. Bu süreçte bt amin forte vermeli miyim?
4- yuvalık tabanına mısır granülü ve çam cipsi döktüm. İyi olmuş mu?
5- bu süreçte dişiyi uçması için kafesten çıkartıyım mı? Sadece erkek mi çıksın?
Birde süreçle ilgili tavsiyeleriniz var mı?
Erkek grey, dişi pied
Erkek ötüş videosu
Başlıkta bahsettiğim papağanım dişi çıktı
Dişi ile beraber eş oldular. Yaklaşık 5 gündür çiftleşiyorlar. Yuvalık aldım. Erkek hep yuvalıkta, dişi de arada girip girip çıkıyor. Sizlerden ricam birkaç sorum olacak onları yanıtlamanız.
1- versele laga klasik kuru mama aldım onu suyu alınmış havuç ve pancar ile birazda dereotu nane ve maydanoz sağı ile salata yapıp verdim, kafesteki diğer yemleri de aldım ama hiç yemediler. Alışırlar mı her gün deneyim mi? Birde bu salata kış ayında kaç saat durabilir?
2- kafeste kalamar kemiği ve blok mineral taşı var. Dişi için yeterli olur mu?
3- suluğa 1 gün entrobac, 1 gün taze su, takip eden gün gerwit-w şeklinde şeklinde veriyorum. Bu süreçte bt amin forte vermeli miyim?
4- yuvalık tabanına mısır granülü ve çam cipsi döktüm. İyi olmuş mu?
5- bu süreçte dişiyi uçması için kafesten çıkartıyım mı? Sadece erkek mi çıksın?
Birde süreçle ilgili tavsiyeleriniz var mı?
Erkek grey, dişi pied
Erkek ötüş videosu