Anladım teşekkür ederim çok hassas canlılar gerçekten.Bence yaratır mesafe kısaymış onuda alın yanınıza..Ya da güvenebilceğiniz birine bırakınki hiç değilse kendni yalnız hissetmez çok hassas canlılar..Ben gün içinde dışarı bile çıksam maksimum 3 saat yalnız bırakabiliyorum üzülmesin diye..
Evet şayet yanınızda götürmeye karar verirseniz hava akımından korumanızı tavsiye ederim..İnsanın aklı kalıyor inş emanet edebilceğiniz birileride vardır.Anladım teşekkür ederim çok hassas canlılar gerçekten.
Tavsiyenize uyup yanımda götüreceğim büyük ihtimalle. Yolculuk için tavsiyeleriniz var mı ne yapmam gerekirBence yaratır mesafe kısaymış onuda alın yanınıza..Ya da güvenebilceğiniz birine bırakınki hiç değilse kendni yalnız hissetmez çok hassas canlılar..Ben gün içinde dışarı bile çıksam maksimum 3 saat yalnız bırakabiliyorum üzülmesin diye..
Hava akımına maruz kalmaması için kafesin üstü hariç etrafını streçleyebilirsiniz.Sallanan oyuncakları varsa onları yolculuk esnasında kafesinden alabilirsiniz ben 6 saat yolculuğa çıkmıştım o hatam oldu oyuncaklar sallandıkça stres olmuştu..Bir de varsa dal darı koyun yanına yemesi daha kolay olur..Zaten mesafe kısaymış hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşTavsiyenize uyup yanımda götüreceğim büyük ihtimalle. Yolculuk için tavsiyeleriniz var mı ne yapmam gerekir
Inşallah sorunsuz geçer hocam sağ olun tavsiyeler içinHava akımına maruz kalmaması için kafesin üstü hariç etrafını streçleyebilirsiniz.Sallanan oyuncakları varsa onları yolculuk esnasında kafesinden alabilirsiniz ben 6 saat yolculuğa çıkmıştım o hatam oldu oyuncaklar sallandıkça stres olmuştu..Bir de varsa dal darı koyun yanına yemesi daha kolay olur..Zaten mesafe kısaymış hayırlısıyla gidip gelirsiniz inş![]()
Sizde sağ olun sorumluluk sahibi olduğunuz içinInşallah sorunsuz geçer hocam sağ olun tavsiyeler için
Lütfen tek bırakmayın çok üzülür helede 2 gün allah korusun sessizlikte canı çok sıkılır komşunuza falan emanet edin götüremiyorsanız ne olur tek bırakmayınInşallah sorunsuz geçer hocam sağ olun tavsiyeler için
Yanımda götürmeye karar verdim. Kısa bir yolculuk zaten incitmeye gerek yok kuşuLütfen tek bırakmayın çok üzülür helede 2 gün allah korusun sessizlikte canı çok sıkılır komşunuza falan emanet edin götüremiyorsanız ne olur tek bırakmayın
Teşekkür ederim sizin de hassasiyetiniz içinLütfen tek bırakmayın çok üzülür helede 2 gün allah korusun sessizlikte canı çok sıkılır komşunuza falan emanet edin götüremiyorsanız ne olur tek bırakmayın