Akif Polat
Yeni Üye
Zahmet edip güncel dışkı fotoğrafı paylaşsaydınız. 2024 e ait bir foto atmışsınız. Yardım etmemizi istiyorsanız çaba gösterin biraz.
Hocam özür dilerim resmi bir türlü düzgün paylaşamadım dışkı resmi atmışım yanlışlıkla problemimiz o değil şu resimZahmet edip güncel dışkı fotoğrafı paylaşsaydınız. 2024 e ait bir foto atmışsınız. Yardım etmemizi istiyorsanız çaba gösterin biraz.
Hocam özür dilerim resmi bir türlü düzgün paylaşamadım dışkı resmi atmışım yanlışlıkla problemimiz o değil şu resim
https://hizliresim.com/i4ff2tlSormak istediğiniz nedir hocam ?
Hocamın dediği gibi ense damlası uygulayın. Ve rif ile dezenfekte edin günde 2 kez.rif bulamazsanız baticon da olur.Kuşunuza daha evvel dış parazit damlası yapıldı mı ? Tüylerini yoluyor mu? Çok sık tüyleri ile uğraşıyor kaşınıyor mu?
Eczaneden rif ampul alıp bacağına sürünüz birkaç gün. Sonra tekrar fotoğraf paylaşın
Çok fazla tüylerini kaşımıyor daha önce dış parazit damlası yapılması rif ampul günde kaç defa kullanmam gerekiyorKuşunuza daha evvel dış parazit damlası yapıldı mı ? Tüylerini yoluyor mu? Çok sık tüyleri ile uğraşıyor kaşınıyor mu?
Eczaneden rif ampul alıp bacağına sürünüz birkaç gün. Sonra tekrar fotoğraf paylaşın
Ense damlası derken tam olarak neyi kastetmek istedinizHocamın dediği gibi ense damlası uygulayın. Ve rif ile dezenfekte edin günde 2 kez.rif bulamazsanız baticon da olur.
Dış parazit damlası demek. Veterinerden birkaç damla parazit damlası satın alın enjektöre çektirin. Çok almanıza gerek yok. 2 damla gerekli bize şu anlık.Ense damlası derken tam olarak neyi kastetmek istediniz