Theodosius
Meraklı Üye
Merhaba 3 gün önce muhabbet kuşum ayağını incitti o gündür dışkısı siyah ve durgun, halsiz. ağzının içinde gaga sının üst kısmı siyah lütfen bilgilendirirmisiniz?
Tüneği kavrayamıyor maalesef. Ve son günlerde gerçekten aşırı durgun beni gördüğünde yerinde duramıyordu şimdi görse bile tepki vermiyorAyağının üzerine basıp tüneğini kavrayabiliyor mu ? Bu süreçte rahat etmesini sağlarsanız daha iyi olur ve dışkı takibi için güncel resim koyabilirsiniz.
veterinere götürdünüz mü? sargı yapabilirler belkiTüneği kavrayamıyor maalesef. Ve son günlerde gerçekten aşırı durgun beni gördüğünde yerinde duramıyordu şimdi görse bile tepki vermiyor
tünek yerine tabana mendil koyun 4 5 kat orada kalsınTüneği kavrayamıyor maalesef. Ve son günlerde gerçekten aşırı durgun beni gördüğünde yerinde duramıyordu şimdi görse bile tepki vermiyor
Aldığım üreticiye götürdüm tüle takıp incitmiş dedi 1 haftaya eskisi gibi olurmuş.veterinere götürdünüz mü? sargı yapabilirler belki
Sürüyorum, suyunada b vitamini ekliyorum.Benzer durumlarda daha önce önerilen; kulak çubuğu yardımı ile krem terramycin sürün ve süreci vitaminle destekleyin denmiş.
tamamdırAldığım üreticiye götürdüm tüle takıp incitmiş dedi 1 haftaya eskisi gibi olurmuş.
üşütmede olabilir ayağı iyileşince devam ederse yazınArkadaşlar benim asıl sorum şu. Ayağı incindikten sonra kuş saldı kendini aşırı halsiz sürekli uyukluyor, kafeste tüylerini kabartıyor ve dışkısı kuyruğuna bulaşıyor. Acaba bu tavırları ayağı incindi diyemi.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz içinüşütmede olabilir ayağı iyileşince devam ederse yazın
rica ederimTeşekkürler yardımcı olduğunuz için
Kuş vefat etti.rica ederim
Allah rahmet eylesin kardeşim...Kuş vefat etti.
Kuşun ayağında kırık olmadığına eminim hiç bir belirti göstermiyorduKuşun büyük ihtimalle ayağı kırılmıştı, normal bir incinme kuşun 3 gün boyunca tüneği kavrayamamasına sebep olmaz diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Dediğim gibi incinme olsaydı 3 gün boyunca üzerine basamadan duramazdı.Kuşun ayağında kırık olmadığına eminim hiç bir belirti göstermiyordu
Üzerine basıyordu parmağımda kavrıyordu fakat yerde topallıyorduDediğim gibi incinme olsaydı 3 gün boyunca üzerine basamadan duramazdı.