Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar kusumuzun ayağında sorun var baldır kısmına doğru morarma kan oturması oluşmuş 2 gün önce ayağını incitti zannettim ama kırık mi bilemiyorum ayağına pipetten atel taktım topalliyor basamıyor ayağı boşta sallanıyor sizce neyi var
Arkadaşlar merhabalar kusumuzun ayağında sorun var baldır kısmına doğru morarma kan oturması oluşmuş 2 gün önce ayağını incitti zannettim ama kırık mi bilemiyorum ayağına pipetten atel taktım topalliyor basamıyor ayağı boşta sallanıyor sizce neyi var
Muhabbet kuşum kapıya kısıldı ayağının üzerine basamıyor fakat kaşınmak için bacağını oynatıyor ağrı kesici kas gevşeltici krem sürdüm neşesi yok yardımcı olabilir misiniz