Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Hayır aynı suluğa ama vitamin kattığınız gün tam suluk doldurup 1 damla vitabol 10 damla prozim şeklinde katın 

Anladım hocam teşekkür ederim powerchol de temin edicem umarım düzelirHayır aynı suluğa ama vitamin kattığınız gün tam suluk doldurup 1 damla vitabol 10 damla prozim şeklinde katın![]()
Karaciğerde kalıcı hasar yoksa düzelir.Anladım hocam teşekkür ederim powerchol de temin edicem umarım düzelir
İnşallah hocam sizi de çok darladim da son bi şey soracam ayağındaki problem malum ama kafeste de çıldırıyor eşini mecbur çıkarıyoruz bu süreçte içerde mi kalmalı yoksa çıkarsam bi sıkıntı olmaz mıKaraciğerde kalıcı hasar yoksa düzelir.
Estagfurullah. Dışarı çıkmasında sorun yok. Yeterki çarpmasın bir yerlere. Hatta uçması iyi olur onun için.İnşallah hocam sizi de çok darladim da son bi şey soracam ayağındaki problem malum ama kafeste de çıldırıyor eşini mecbur çıkarıyoruz bu süreçte içerde mi kalmalı yoksa çıkarsam bi sıkıntı olmaz mı
Hocam merhaba, prozim sipariş verdim yokmuş temin edip pzt kargoya verilecekmiş onun yerine acilse agriton marka önerdi nasıldır acaba bilginiz var mıHayır aynı suluğa ama vitamin kattığınız gün tam suluk doldurup 1 damla vitabol 10 damla prozim şeklinde katın![]()
Agriton da iyidir. Ama prozim plus beklemeye değer. Tercih sizinHocam merhaba, prozim sipariş verdim yokmuş temin edip pzt kargoya verilecekmiş onun yerine acilse agriton marka önerdi nasıldır acaba bilginiz var mı
Anladım hocam bekleyeyim o zaman bu arada powercholu aldım bunu nasıl vermeliyimAgriton da iyidir. Ama prozim plus beklemeye değer. Tercih sizin