Dışkısı çok normal sanki çok yorgun gibi ayakları üzerine çöküyor uyurken sırtına kafasını koyardı 2-3 gündür koymuyor seslenince hiçbir şey olmamış gibi ötüyor ev terleyeceği kadar sıcak değilTerliyor olabilir mi ortam sıcaklığı nasıl? Dışkı fotoğrafını atar mısınız?
Bu şekilde uyumaya çalışıyor ele alınca bu şekilde duruyor çok korkuyorum bir şeyi var ama anlayamıyorumTerliyor olabilir mi ortam sıcaklığı nasıl? Dışkı fotoğrafını atar mısınız?
Vitaminlerini alıyor mu elma gibi meyvelerle? Halsiz olsa ötemez ayrıca. Kötü bir durum yok gibi. Ben bazen kuşumu elimde uyutuyorum, avcunuza alın rahat eder orada uyuyabilir.Bu şekilde uyumaya çalışıyor ele alınca bu şekilde duruyor çok korkuyorum bir şeyi var ama anlayamıyorum
Tüy dökmüyor ama Eğilip karnına bakıyor.Tuyde ise karın ağrısından öyle durmuş olabilir
Suyuna vitamin koyup düzenli olarak değiştiriyorum öterken gayet normal ama 2-3 gündür çöküp duruyor haliyle bende korktumVitaminlerini alıyor mu elma gibi meyvelerle? Halsiz olsa ötemez ayrıca. Kötü bir durum yok gibi. Ben bazen kuşumu elimde uyutuyorum, avcunuza alın rahat eder orada uyuyabilir.
Dışkı fotoğrafı atar mısınız aydınlık ortamda atarsanız iyi olur.
Kuşlara içine kapanma, sessizlik durumunda papatya çayı içiriliyor yapıp ılık olarak suluklarına katabilirsiniz.Suyuna vitamin koyup düzenli olarak değiştiriyorum öterken gayet normal ama 2-3 gündür çöküp duruyor haliyle bende korktum
Tamam çok teşekkür ederimöyle rahat ediyor olabilir belki. benim kuşum da bi ara fotoğraftaki gibi uyuyordu. bi kaç gün öyle takıldı sonra bıraktı. dışkısında, yemesinde, gün içinde hareketlerinde anormal bi durum yoksa biraz gözlemleyin şimdilik. tüydeyse o yüzden de yorgun olabilir
Beyaz kısmı vardı fotoğrafı çekerken alt tarafta kaldıDışkının beyaz kısmı yok mu fotoğrafta ben o kısmını sıvı olarak algıladım.
Tamam yapıp içireceğim teşekkürlerKuşlara içine kapanma, sessizlik durumunda papatya çayı içiriliyor yapıp ılık olarak suluklarına katabilirsiniz.