hogohcoho Yeni Üye Katılım 28 Tem 2019 Mesajlar 29 Tepkime puanı 3 18 Mar 2021 #1 Bir süredir kuşumun burnu kuru gözüküyor, morardı normalde maviydi. Bu durum normal mi? Fotoğrafını ekledim. Ekli dosyalar 416D2BD6-634F-4B65-907F-07F2CA2FD4CD.jpeg 811.9 KB · Görüntüleme: 47
Bir süredir kuşumun burnu kuru gözüküyor, morardı normalde maviydi. Bu durum normal mi? Fotoğrafını ekledim.
ÜmiT P. Emektar Üye Katılım 5 Eki 2020 Mesajlar 1,080 Tepkime puanı 497 18 Mar 2021 #2 Kuşunuz kızgınlık döneminde o yüzden gagası böyle eşi yoksa az miktarda elma kabak yedirin eşi varsa kafese yuvalik takın
Kuşunuz kızgınlık döneminde o yüzden gagası böyle eşi yoksa az miktarda elma kabak yedirin eşi varsa kafese yuvalik takın
Limon Kuş.7 Yeni Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 55 Tepkime puanı 4 30 Mar 2021 #3 hogohcoho' Alıntı: Bir süredir kuşumun burnu kuru gözüküyor, morardı normalde maviydi. Bu durum normal mi? Fotoğrafını ekledim. Genişletmek için tıkla ... Kuşunuz kızışma döneminde eğer yavru istiyorsanız ve eşi varsa iyi bir haber .İsteğinize bağlı beğendiği eşi alabilirsiniz.
hogohcoho' Alıntı: Bir süredir kuşumun burnu kuru gözüküyor, morardı normalde maviydi. Bu durum normal mi? Fotoğrafını ekledim. Genişletmek için tıkla ... Kuşunuz kızışma döneminde eğer yavru istiyorsanız ve eşi varsa iyi bir haber .İsteğinize bağlı beğendiği eşi alabilirsiniz.