gosling
Yeni Üye
Kızgınlıktan derken?Kuşunuz güzel bir dişi.O burnundaki mantar değil kuşunuz kızgınlıktan çıktığından dolayı oluşuyor.
Dişi kuşların yumurtlama dönemlerinde burnundaki beyazlık gider ve kahverengi olur.Sizin kuşunuzda kızgınlıktan çıktığı için ceresi beyaz renge geri dönüyor.Kızgınlıktan derken?
Kuşum elime kur yapıyor. Ne yapmam gerek?Kuşunuz güzel bir dişi.O burnundaki mantar değil kuşunuz kızgınlıktan çıktığından dolayı oluşuyor.
Eş almanızı öneririm fakat eş almak istemiyorsanız kur yapması durdurmak için birşey yapamazsınız.Kuşum elime kur yapıyor. Ne yapmam gerek?
Eş almak istemiyorum zarar verir falan diye almalı mıyım? Çok seviyorum kuşumu en yakın arkadaşımla değiş deseniz değişirim, 5000 tl verseniz kuşumu vermem yani.
Eş almam yaşama süresini uzatmakla kısaltmak gibi değişiklik yapar mı? veya eş almamam onun için zararı var mı?Eş almanızı öneririm fakat eş almak istemiyorsanız kur yapması durdurmak için birşey yapamazsınız.
Eş almanız yaşam süresini kısaltmaz ve ona eş arkadaş olmanız onun için daha iyi olacaktır.Eş almam yaşama süresini uzatmakla kısaltmak gibi değişiklik yapar mı? veya eş almamam onun için zararı var mı?
Arkadaş, kanka gibiyiz zaten. Sürekli oynuyoruz, ben ona masaj yapıyorum okşuyorum. Hep dışarıda kafeste değil mesela uyumak için giriyorEş almanız yaşam süresini kısaltmaz ve ona eş arkadaş olmanız onun için daha iyi olacaktır.
Küçüklüğüne bakar mısınız daha 1.5 aylıkkenEş almanız yaşam süresini kısaltmaz ve ona eş arkadaş olmanız onun için daha iyi olacaktır.
Fotoğrafta kuş 1.5 aylık gibi durmuyor siz alalı 1.5 ay olmuş olabilir petshopa geldiğinde daha büyük gelmiş min 4 aylık gibi duruyorKüçüklüğüne bakar mısınız daha 1.5 aylıkken
Kuşun yumurtlaması sağlığı için faydalı diye biliyorum.Fotoğraftaki 1,5 aylık dediğiniz kuş en az 3-4 aylık var gibiKüçüklüğüne bakar mısınız daha 1.5 aylıkken
Resimdeki kuş 3-4 aylık bir kuş ve yanına eş almanız onun için iyi olacaktırKüçüklüğüne bakar mısınız daha 1.5 aylıkken
Resimdeki kuş 3-4 aylık bir kuş ve yanına eş almanız onun için iyi olacaktır
Kuşun yumurtlaması sağlığı için faydalı diye biliyorum.Fotoğraftaki 1,5 aylık dediğiniz kuş en az 3-4 aylık var gibi
Fotoğrafta kuş 1.5 aylık gibi durmuyor siz alalı 1.5 ay olmuş olabilir petshopa geldiğinde daha büyük gelmiş min 4 aylık gibi duruyor![]()
Yeterince vakit ayırıp kuşunuzun sıkılma gibi bir durumu olmuyorsa almanıza pek gerek yok ama kuşun gözünden düşünürseniz hayatında bir kez çiftleşip yavrulama hakkı olduğunuda göz önünde bulundurmak gerek ama yinede karar sizinTamam teşekkür ederim. Bana 1 aylık denilmişti de. Birdaha pethsoplara güven yokKuşuma eş almasam bir zararı olur mu? Açıkcası kıskanıyorum da
![]()