fazla miktarda bir şey verdiniz mi kuş dışkı dışında normal mi
Yakınlarda veteriner yok, yasak ta var. Ne yapmamı önerirsiniz, yarın sabah götürürüm ama dayanamaz diye korkuyorum. Bu sabah ki dışkısı daha da kötü kan da varDurum ciddi gözüküyor. @Recai
Veterinerden sulphamezathine, coxidin, baycox, tetramezatin gibi antikoksidiyallarden birin alın. Koksidiyoz var kuşta ve durumu kötü, kanlı ishale kadar gelmiş.Yakınlarda veteriner yok, yasak ta var. Ne yapmamı önerirsiniz, yarın sabah götürürüm ama dayanamaz diye korkuyorum. Bu sabah ki dışkısı daha da kötü kan da var
Kusumun malesef kaybettik. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum yine deVeterinerden sulphamezathine, coxidin, baycox, tetramezatin gibi antikoksidiyallarden birin alın. Koksidiyoz var kuşta ve durumu kötü, kanlı ishale kadar gelmiş.
kuşun kafasını atar mısınız
Üstteki fotolar da güncel ama arkadaşım evden çıkmış alnını şu anda çekemiyor. Şimdilik var mı bir yorumunuz? Aksam tekrar atarım foto.alnını atar mısınız ve güncel olsun
Arkadaşınız tabandaki tuvalet kağıdını değiştirip, beklesin. Bir kaç dışkı daha attığında atın bakalım tekrar. Dışkıları kötü.Kusumun malesef kaybettik. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum yine deBir arkadaşımın kuşu için birşey danışmak istiyorum size. Dışkısı bu şekilde, kabarık duruyor,kafesten çıkmak istemiyor. İshal mi değil mi anlayamadık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelalnını atar mısınız ve güncel olsun
GüncelArkadaşınız tabandaki tuvalet kağıdını değiştirip, beklesin. Bir kaç dışkı daha attığında atın bakalım tekrar. Dışkıları kötü.
Arkadaşınız veterinerden sulphamezathine alsın. Tam dolu suluğa 6 damla ekleyip 7 gün boyunca kullansın. İlaç kullanımı sırasında kafeste, gaga taşı, kalamar kemiği, kum varsa kaldırın.Güncel