sumeyyenur.1999
Yeni Üye
muhabbet kuşum dün biraz ishal oldu bu gün azalmıştı ama simdi dışkı siyah ve normalden biraz daha büyük ne yapabilirim yardimci olurmusunuz
Fotoğraf atın dışkıya bakalım. Kuşun fotoğrafını da atın.
fotoğrafini cekemedim durmuyor oynuyor kuşFotoğraf atın dışkıya bakalım. Kuşun fotoğrafını da atın.
Dışkı fotoğrafı atın. Alta beyaz bir peçete koyun onun üstüne yapsın daha belli edici bir görüntü olur.fotoğrafini cekemedim durmuyor oynuyor kuş
Dışkı fotoğrafı atın. Alta beyaz bir peçete koyun onun üstüne yapsın daha belli edici bir görüntü olur.
resmi yukleyemiyorumDışkı fotoğrafı atın. Alta beyaz bir peçete koyun onun üstüne yapsın daha belli edici bir görüntü olur.
Hızlı resime falan yükleyin.r
resmi yukleyemiyorum
Hızlı resime falan yükleyin.
Çok tuhaf görünmedi bana. Yediklerinden dışkı rengi değişebilir. Neler yiyor? Başka üyeler de yorum yapsın tabii.
sadece yem ve sirkeli su verihorum ama bazen biz yemek yerken saldigimda ekmek kirinrisi yiyor sanirim o yaptiÇok tuhaf görünmedi bana. Yediklerinden dışkı rengi değişebilir. Neler yiyor? Başka üyeler de yorum yapsın tabii.
Sirkeli su derken kaç damla sirke kattınız suya? Kaç gündür veriyorsunuz?sadece yem ve sirkeli su verihorum ama bazen biz yemek yerken saldigimda ekmek kirinrisi yiyor sanirim o yapti
bir suluga 3 4 damla aldigim ilk günden beri veriyorum yani yaklasik bir aydir ve hic bi zararkni görmedim ilk defa böyle olduSirkeli su derken kaç damla sirke kattınız suya? Kaç gündür veriyorsunuz?
Bence sürekli vermeyin.bir suluga 3 4 damla aldigim ilk günden beri veriyorum yani yaklasik bir aydir ve hic bi zararkni görmedim ilk defa böyle oldu
bilmiyorum suan biraz kahverengi ne donduBence sürekli vermeyin.![]()
bence sirkeyi haftada bir verseniz yeterli. dışkısı da bana normal göründü. biraz koyu renk olması gerekiyor zaten. yeşil olunca vitamin, mineral eksikliği olduğunu söylüyorlar. sizinki bana göre sağlıklı.
tesekkue ederimbence sirkeyi haftada bir verseniz yeterli. dışkısı da bana normal göründü. biraz koyu renk olması gerekiyor zaten. yeşil olunca vitamin, mineral eksikliği olduğunu söylüyorlar. sizinki bana göre sağlıklı.