Muhabbet kuşumun dışkısında yem var

colgeceen

Yeni Üye
Merhaba kuşumun dışkısında yem olduğunu fark ettim. Bundan önceki günler ekstra başka bir şey vermedim.

Bir vitamin ya da probiyotik desteğine henüz başlamadım. Bu hafta başlayacağım.

Probiyotik başlamakta acele etmenize gerek yok hocam. 3-4 yıl içinde başlarsınız kısmet olursa.
Hocam şimdiye çoktan başlamalıydınız ki faydası olup olmadığını görürdük. Yarın hemen başlayın. Ayrıca kuş sadece tohumla besleniyor galiba. Sebze meyve gibi şeyler verin. Elekteolit talviyesi de fayda sağlayacaktır.

Probiyotik başlamakta acele etmenize gerek yok hocam. 3-4 yıl içinde başlarsınız kısmet olursa.
Hocam şimdiye çoktan başlamalıydınız ki faydası olup olmadığını görürdük. Yarın hemen başlayın. Ayrıca kuş sadece tohumla besleniyor galiba. Sebze meyve gibi şeyler verin. Elekteolit talviyesi de fayda sağlayacaktır.
Hocam merhaba öncelikle meyve sebze veriyorum. Yumurta, havuç vs. Karıştırıpta veriyorum. Fakat takviye hiç almamıştım yalan olmasın. 3 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı olmadı. Sadece ağır gelmesinden korkuyorum. Siz içinde enzim olan bir probiyotik önermiştiniz maalesef alamadım. Entrobac adlı probiyotiği aldım kullanıyorum. Şansımıza biraz erken kısmet oldu sanırım, 3-4 yılı beklemeden başlamış olduk 😊 Umarım bu gidişle 3-4 yıl daha yaşayıp 12. yılını da keyifle doldurur. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Hocam merhaba iyi akşamlar. Öncelikle meyve sebze veriyorum. Yumurta, havuç vs. Karıştırıpta veriyorum. Fakat takviye hiç almamıştım yalan olmasın. 3 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı olmadı. Sadece ağır gelmesinden korkuyorum. Siz içinde enzim olan bir probiyotik önermiştiniz maalesef alamadım. Entrobac adlı probiyotiği aldım kullanıyorum.
Bir hafta
Hatta şöyle kullanıyorum.

Pazartesi Gerwit W. 8 damla
Çarşamba entrobac (bıçak ucu kadar) + sedochol 5 damla
Cuma Carni Speed 15 damla
Cumartesi Bt amin forte b vitamini 20 damla.

Bu hafta kullanmaya başlamadım. Bir hafta ara verip tekrar başlamayı düşündüm. Kuşum dediğiniz üzere obezdi. Popo kısmında yağlanma var. Dışarı çıkarıyorum uçuyor. Yemini de az veriyorum, yulaf kullanıyorum arada. Yeşillik, sebze vs. de kullanıyorum.

Sadece ağır gelmesinden korkuyorum.
Tavsiye ettiğimiz şeyler takviye ilaç değil ki ağır gelsin. Siz açken ağır gelmesinden korkup yemek yemeye korkuyor musunuz ? Pek fark yok. Probiyotik haftada 2 kez kullanın. Bt amini haftada 1 20 damla yerine haftada 2 kez 10 damla şeklinde kullanın. Gerwiti de haftada 2 defa 5 damla şeklinde.

Geri