Karadeniz Pet

Muhabbet Kusumun Ensesi Balon Gibi Sisip Iniyor

Welli

Meraklı Üye
Katılım
28 Ara 2016
Mesajlar
194
Tepkime puanı
46
Yeni sahiplendigim kusum zaten nefes alirken sesi duyuluyor garip sekilde. Bir de bugün neredeyse kir topagina dönmüs oldugu icin bir güzel yikadim temizledim (aldigim üretici cok pis sartlarda tutmus kusu). Bu sirada ensesinin sol tarafinda balon gibi bir seyin sisip indigini görüdm nefes alis verisiyle ayni ritimdeydi acikcasi cok korktum acaba yanlislikla boynunu falan mi deldim diye panik oldum bu durum normal mi acaba? Muhabbet kuslarinin cigerleri sirtinda bir yerlerde oldugunu bildigim icin belki normal olabilir diye düsündüm ama bilemiyorum.

http://i.hizliresim.com/nj0L1g.jpg
 
Yagmur damlasi metodu ile yikadim. En kisik seviyede ilik su ile vücudunun her yerine yapismis diskiyi kirleri tozlari vesaire temizledim. Kus inanilmaz pis kokuyordu daha once hayatimda böyle kötü kokan bir muhabbet kusu görmemistim ve kafesteki diger kusa da hastalik bulastirmamasi adina temizlik zamani geldi diye karar aldim. Fakat bu kus geldiginden beri sesli nefes aliyor. Banyo vesilesi ile de ensesindeki bu durumu fark edebildim. Fikriniz var mi bu konuda? Normal midir bu durum cünkü kusun anatomi cizimlerini inceledigimde hava kesecikleri var gibi görünüyor normalde o bölgede sanirim.
 
Hırıltısı için hipradoxi S adlı ilacı öneririm. Yarım suluğa 6-8 damla hergün tazelenerek uygulayın. 4 gün kullanın. Sonra 2 gün kuru maya yine her gün tazeleyerek verin. 2 güde vitamin verdiniz mi 7-8 günde geçecektir.
 
Ensesinde gördüğünüz yarı saydam kese kuşun kursağının arkadan görünüşü. Endişe edecek herhangi bir durum yok bana kalırsa.
 
evet normal bende ilk gördüğümde korkmuştum , derisi ince olduğu için öyle görünüyor
 
Geri
Üst