Bazen böyle oluyor bazen normale dönüyor solunumu hızlı kuyruk atması var aşağı yukarı oynuyor nefes alırken. 5 yaşında erkek lütfen yardımcı olur musunuz neyi var![]()
7ivwiip.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 2448×3264 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 7ivwiiphizliresim.com
Foto hızlıresim.com
Video streamable.com'dan paylaşıp linki buraya yapıştırın
Şimdiki hali de bu yemesi yerinde![]()
iegntv6.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 3120×4160 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: iegntv6hizliresim.com
Probiyotik versem olmaz mı pekiEczaneden bactrim veya veterinerden amoksisilin veya enroflaksasin antibiyotik alın. Ayrıca denflor alın. Tedavi başlamanız gerek. Bağırsak enfeksiyonu var kuşta.
Siz olur diyorsanız olur tabi neden olmasın.Probiyotik versem olmaz mı peki
Enfeksiyon durumlarında tek başına probiyotik maalesef ki işe yaramazProbiyotik versem olmaz mı peki
Enfeksiyondan emin değilim sindiremiyor gibime geliyor enfeksiyon olsa hareketli olmaz iştahlı olmaz gibime geliyor bazen normal yapıyor bazen yemli. Kum yemiyor ondan da olabilir aslında kum yese sindirmesi iyi olucakEnfeksiyon durumlarında tek başına probiyotik maalesef ki işe yaramaz![]()
Muhabbet kuşlarının sindirim için kuma ihtiyacı yok,yani olay kum yemesi yememesi değil.Enfeksiyondan emin değilim sindiremiyor gibime geliyor enfeksiyon olsa hareketli olmaz iştahlı olmaz gibime geliyor bazen normal yapıyor bazen yemli. Kum yemiyor ondan da olabilir aslında kum yese sindirmesi iyi olucak
Tamam az önce başladım probiyotiğe ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim gelişmeleri bildiririm çok sağolunMuhabbet kuşlarının sindirim için kuma ihtiyacı yok,yani olay kum yemesi yememesi değil.
Kum,tohumu kabuklarıyla yiyen kuş türleri için gereklidir,kum diş görevi görür çünkü.
Muhabbet kuşları tohumların kabuğunu yemedikleri için kum gerekmez,hatta kum tehlikelidir bu tür kuşlar için,sıkışmaya sebep olabilir kabızlık vs..
Vermeyin yani.
Probiyotik kullandıktan sonra gelişmeleri yazınız.
Tekrardan merhaba saatlerdir dışkısında yem görmüyorum hafif düzelme var dışkısi hafif sulu yeşil kıvrık yapıyor kaka şekli normal fakat sulu azıcık. Bu normal midir şuan probiyotik kullanali 4 saat olduMuhabbet kuşlarının sindirim için kuma ihtiyacı yok,yani olay kum yemesi yememesi değil.
Kum,tohumu kabuklarıyla yiyen kuş türleri için gereklidir,kum diş görevi görür çünkü.
Muhabbet kuşları tohumların kabuğunu yemedikleri için kum gerekmez,hatta kum tehlikelidir bu tür kuşlar için,sıkışmaya sebep olabilir kabızlık vs..
Vermeyin yani.
Probiyotik kullandıktan sonra gelişmeleri yazınız.
Foto atın flaşsızTekrardan merhaba saatlerdir dışkısında yem görmüyorum hafif düzelme var dışkısi hafif sulu yeşil kıvrık yapıyor kaka şekli normal fakat sulu azıcık. Bu normal midir şuan probiyotik kullanali 4 saat oldu
Teşekkür ederim ilgilerinin için varolun çok sağolun ben bir gozlemliyeyim 3 gun hayırlı aksamlarHocam en az 3 gün kullandıktan sonra etki edip etmediği belli olur.